[GII] Miecze
Użytkownik Lester dnia Feb 6 2005, 11:50 AM napisał
Ja zdecydowanie wolę miecze dwuręczne ponieważ są potężniejsze od mieczy jednoręcznych.
[post="19905"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Użytkownik Medivh dnia Apr 23 2005, 09:09 AM napisał
Ja wolę miecze dwuręczne. Co prawda miecze jednoręczne są szybsze, ale dwuręczniaki są potężniejsze...
[post="22409"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Użytkownik Pan Zniszczenia dnia Apr 23 2005, 11:06 AM napisał
A ja raczej wole miecze jednoręczne ,gdyż są szybsze może i zadają mniejsze obrażenia ale zadają ich wiele a co do broni dwuręcznych zadają większe obrażenia ale o wiele wolniej
[post="22437"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nie mogłem się powstrzymać ale te trzy posty wyglądają tak samo xD. A mi się podobają po zastanowieniu też dwuręczne(paladynem grałem xD) bronie bo znacznie ciekawiej wyglądają kombo jak mamy 100%. Jednoręczne tak jakby mniej spektakularne.
Poza tym jakbyście nie wiedzieli to jednoręczne są szybsze, a dwuręczne wolniejsze xD.
Sorry za duble-post xD
Zawsze miałem ostrze jednoręczne:szybsze,celniejsze lepiej się wali,a dwuręczne miałem raz i jakoś nieporadnie waliłem chodziaż miałem 90%walki bronią dwuręczną to chyba z przyzwyczajenia...
Ja bym zamknął ten temat z powodu tego, że każdy kto chciał to się dowiedział o co chodzi w mieczach dwu i jedno ręcznych. Tutaj tylko każdy się wychwala. Temat to porada na miecze, a nie emocje związane z machaniem jedno lub dwuręcznym mieczem.
Miałem zrobić to już dawno, ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi.. - Rincewind (i wszystko jasne ).
Miałem zrobić to już dawno, ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi.. - Rincewind (i wszystko jasne ).