Ja proferuje bronie dwuręczne
[GII] Miecze
ja tam wole jednoręczne i zawsze wolałem.
frank ale jednoręczne zadają szybsze ciosy im łdniej wyglądają jeszcze na mistrzu jednoręcznych AHHHHHH
frank ale jednoręczne zadają szybsze ciosy im łdniej wyglądają jeszcze na mistrzu jednoręcznych AHHHHHH
ja zawsze kożystałem z broni dwurecznej chociaz na poziomie adepta cieniasko walka wygląda. Dopiero na poziomie mistrza wszystko jakieś ładniejsze. Ale generalnie zawsze konczyłem gre z każdym typem broni na poziomie mistrza, co jest bardzo pożyteczne. Gdy znajdywałem jakiegoś jednoręczniaka lepszego od mojego aktualnego dwuręczniaka (to sie zdarza, naprawde ) to sie przerzucałem na bron jednoręczna i odwrotnie. Potem już jednak nie był otakich sytuacji więc tylko dwuręczny. Ale oba typy broni są fajne...
Ma osoba proferuje broń jednoręczną ma mniejsze wymagania(dobre na początek). Ciosy wykonywane nią są według mnie bardziej efektowne i płynne a najważniejsze bzrdzo mi się podoba noszenie jej i wyciąganie jej bo nasz bezimienny płynnie przechodzi z normalnej pozy wyprostowanej do pozy bojowej.