Od brata:
?
EDIT
Poczekajcie, zaraz będzie w wersji nieco zwięźlejszej
Krzysiek 17:25:22<br /> za to mam zonka z orkami, może wiesz co z tym zrobić<br /> Ja 17:25:30<br /> ?<br /> Krzysiek 17:25:42<br /> zawsze robiłem tak, że jak przyłaziłem do jakiegoś miasta to robiłęm wszystkie misje<br /> Krzysiek 17:25:52<br /> po czym zaciukałem bossa i resztę orków<br /> Krzysiek 17:26:22<br /> w Myrthanie nie wyzwoliłem tylko 3 miast - Geldern, Silden i Faring<br /> Krzysiek 17:26:40<br /> w Silden porobiłem misje, ale jak tylko podchodzę do bossa<br /> Krzysiek 17:26:48<br /> kiedy już mam zaufanie<br /> Krzysiek 17:27:04<br /> i ten zagaduje że źle się dzieje i zabic wszystkich morra<br /> Krzysiek 17:27:16<br /> i wszyscy w tym momencie stają się wrogami<br /> Krzysiek 17:27:55<br /> co prawda nie jest dla mnie problemem ich zabić, raz jak się bawiłem to nasyłałem na orki stada biegnących bizonów albo rozpruwacze i była fajna jatka<br /> Krzysiek 17:28:17<br /> ale tak czy siak, nie mogę zrobić paru misji - bo szpieg buntowników kazał mi pogadać z bossem<br /> Krzysiek 17:28:37<br /> a do tego jest w mieście mniejszy boss, który każe mi zaciukać bossa i jego szamana, żeby sam zaostał bossem<br /> Krzysiek 17:28:53<br /> tymczasem jak mnie orki atakują, to wszystkie, razem z tym mniejszym bossem<br /> Krzysiek 17:29:37<br /> czy to wynika z tego, że wyzwoliłem pozostałe 6 miast (Montera, Cape Dun, Ardea, Gotha, Vengard, Trelis)?<br /> Ja 17:29:52<br /> damn nie mam pojęcia<br /> Krzysiek 17:30:34<br /> bo w poradniku jest napisane, że w ścieżkach Innosa i Adanosa nie trzeba wcale wyzwalać miast<br /> Krzysiek 17:31:33<br /> być może nie musiałem od razu wybijać orków, oprócz miast gdzie musiałem (Ardea-bo od razu jest walka, Cape Dun-paladyna trzeba wyzwolić, Vengard - wyzwolenie króla)
?
EDIT
Poczekajcie, zaraz będzie w wersji nieco zwięźlejszej