Obecnie tatuaże są coraz częstsze i modniejsze, zarówno te ambitne jak i te skromniejsze. Jeżeli macie jakieś dzieło na sobie to się pochwalcie. Zarówno tatuażem jak i kolczykiem Ja jestem szczęśliwym posiadaczem tatuażu już ponad tydzień. Zdjęcie zrobione 2 dni po zabiegu. .
Nie jestem jakimś specjalistą w tej dziedzinie, jednak mam nadzieję ,że temat przyciągnie pewną osobą ,która w tych sprawach jest wręcz ekspertem.
Teraz może co mi się podoba. Jak dla mnie tatuaż powinien być interesujący i zaskakujący. W granicach dobrego smaku Coś takiego bardzo ale to bardzo mi sie podoba.
Ciekawi mnie oczywiście jak wy postrzegacie tatuaż i piercing. Czy jako modę więzienną, homoseksualną itp. czy może jako coś oryginalnego (zależnie od wzoru ) i wyróżniającego.
"TATUAŻ
To współczesna forma artystyczna dająca wolność i niezależność zarówno twórcy jak i osobie noszącej jego dzieło. Tatuaże dają więcej niż poczucie swoistego piękna i estetyki, tworzą nierozerwalną więź pomiędzy osobą tatuującą, osobą tatuowaną i samym tatuażem. Nie ma dwóch takich samych tatuaży i każdy z nich podkreśla indywidualność osoby go noszącej, jego ambicje, charakter, a przede wszystkim odwagę. Nosząc na swoim ciele tatuaż jesteś świadomy, że pokonałeś własny strach przed bólem, nietolerancją innych osób i oddania własnego ciała w ręce drugiej osoby. Wychodząc z tatuażem czujesz się wyzwolony, inny niż ci wszyscy mijający Cię ludzie na ulicy, pozbawiony problemów i zbuntowany przeciwko szarości dnia codziennego. Istnieje tylko jedno "zagrożenie". Ogromny mistycyzm tatuażu wykonywanego od setek lat na całym świecie każę Ci wrócić po kolejny, większy i jeszcze piękniejszy. Bez litości dla Ciebie."