Zwą mnie Filip Humienny. Skąd pochodzę, to widać na lewo od posta. Wiek? 13.11.1990r.
Mimo, że (jak niektórzy zauważyli pewnie) tak utożsamiam się z moim krasnoludem, jestem wysoki jak choinka. Zawsze byłem najwyższy - teraz jestem jeden z tych wyższych
Kłaki czarne, lecz niedługie. W dłuższych wyglądam jak małpa, więc "noszę" krótkie. Oczy błękitne (czasem wieje z nich grozą). Zęby krzywe - jak u konia, to po starym. Podobnie jak zresztą charakter. Jestem nerwowy, choć o wiele lepiej udaje mi się utrzymywać nerwy na wodzy niż ojcu Mieszkam z miterą. Rodzice po rozwodzie.
Muzyka: techno, hard rock, blues, muzyka epicka. Ulubiony klub: Qlimax. Ulubiony kraj: Grecja i Japonia. Uczę się na własną rękę języka nowogreckiego. Książki: głównie fantasy w świecie Forgotten Realms i Warhammera. O, skoro już wspomniałem o Warhammerze, to powiem, że gram w niego nieźle i nie tylko na kompie (tak jak w D&D) Rękę wprawną mam. Dużo precyzji potrzeba, to mnie biorą. IQ: ok. 160pkt. Szkoła: Technikum ekonomiczne. Na studia wybieram się na uniwerek na kierunek: "Filologia klasyczna w zakresie filologii greckiej". Wiara: Moradin. A tak na serio, to ateista. Ulubiony trunek: piwo, miód pitny i winko. Czasem również wódka. Spirytu nie próbowałżem... Ulubione gry: Heroes III i IV, Icewind Dale I i II, Star Wolves, Titan Quest, Zeus, Emperor, Bitwa o Śródziemie II, LBA2, Lineage II, Wiedźmin i Assassni's Creed. Więcej mi nie przychodzi do głowy Telefon: Samsung SGH-E200. Anime i (jeśli jest) manga: Great Teacher Onizuka, FullMetal Alchemist, Death Note, Onegai Teacher, Onegai Twins, Green Green i Love-Ru xD Ulubiona czekolada: mleczna z orzechami. Typ samochodów: Sportowe, tuningowane. Trenuję kendo.
Nic specjalnego, ot kolejny temat do nabijania postów. Proste
[Dodano po 7 godzinach]
Gdzie jest Ogg??? Może on coś napisze. I Khaagar... o ten, to bidak akurat w szpitalu wylądował