W pewnym momencie gry "straciłem" 3 punkty zręczności, przeszedłem tak z kawałek gry i jak inne umiejętności po pewnym czasie wracały do normalności, tak w tym przypadku powrócić nie chcą. W jaki sposób sposób odzyskać utracone punkty zręczności?
A żebym to ja pamiętał Jakoś w ferworze walki:| W każdym razie nie zauważyłem tego od razu, tylko po jakimś czasie. Myślałem początkowo, że to może być skutek złamanej ręki, ale w dzienniku na chwile obecną rękę mam niby wyleczoną, a punkty nie wróciły...
Po zdjęciu wszystkich przedmiotów i wyrzucenie ich z ekwipunku nic się nie zmieniło...
Znalazłem trainer do modyfikacji umiejętności, cech postaci itd. i tam mam zarówno w tabeli based jak i modified 12 (jednak umiejętność spadła mi o 2 punkty)... natomiast w pozostałych komórkach, gdzie mam zmodyfikowaną umiejetność (+ za błogosławieństwo jakiegoś bożka, oraz ze względu wcześniejszą historię postaci). Wczytanie wcześniejszego save'a nie wchodzi w racjubę, ponieważ od tamtej pory grałem kilkanaście godzin... chyba będe zmuszony sobie "sztucznie" podwyższyć umiejętność, a jak jakimś cudem efekt, przez który mam obniżoną umiejetność przestał działać to z powrotem obniżę.
To może być poważna rana, sprawdź w dzienniku. Gdzieś tam powinien być spis takich rzeczy. Leczy się to wizytą u lekarza, albo poprzez samodzielne opatrzenie się.
To może być poważna rana, sprawdź w dzienniku. Gdzieś tam powinien być spis takich rzeczy. Leczy się to wizytą u lekarza, albo poprzez samodzielne opatrzenie się.
No, ale przecież napisał...
Użytkownik buks napisał
Myślałem początkowo, że to może być skutek złamanej ręki, ale w dzienniku na chwile obecną rękę mam niby wyleczoną, a punkty nie wróciły...