Mogę być troszkę szczery?
Ten obrazek fantasy, to chyba tylko obrazek ze smokiem i kilka efektów w jakimś programie graficznym... Całość marnie wyszła 4/10.
Drugi obrazek, rzekomo z CJ'em , jest chyba najgorszy, bo nic na nim nie widać. To tylko biało-czarna plama z ładną ramką. 3/10
A ten 8-ball wygląda świetnie, chociaż to słońce zbytnio nie pasuje... Ale efekt w tle i przezroczystość wyszyły nieźle. 7.8/10
Jeszcze poćwicz...
EDIT:
Acha, i ten obrazek w podpisie jest zrobiony ciekawą techniką, ale jest dość skromny... 7.6/10 (chyba że nie był do ocenienia )
skoczę z Mont Everest z radości Ethernith - Powiedz - jaki obrazek moge przerobic , nie pokazuj jaki tylko np. napisz ze smok czy cos - to mi wystarczy
Nic szczególnego ;p ten ostatni można rzecz że zrobiłeś z trzech layer'ów jeden with 'color burn', a ostatni with'color dodge' i 2-3 stopnie 'posterize' ;p ramka with bvl n emboss. chociaż ważne jest to że kombinujesz. powodzenia
1. Takie sobie...
2. Nie dało się zrobić tego w jaśniejszych barwach na transparencie? Ten biały kolor nie prezentuje się za ładnie.
3. Niby nie można się przyczepić do niczego bo to najlepszy z obrazków chyba, ja w sumie też bawiłem się tylko najprostszymi efektami zaraz po odpaleniu Photoshopa jednak jakość... Nie wiem w jakim ty to formacie zapisujesz ale wygląda to tak jakby napis był dorabiany w paincie i bardzo rażą pixele wokół niego.