Naruto? A lubisz jeszcze jakieś inne mangi?
Jugg Juggiem- wszystko o Juggu
Cytat
fantasy(smoki, elfy,orkowie)
... i krasnoludy (nie mogłem się powstrzymać).
Cytat
filozofia
A jaka konkretnie?
Lubie serię Dragon Ball, Great Teacher Onizuka, parę razy widziałem Last Exile no i za niedługo zacznę oglądać Bleach:P
No więc poprawię i dodam krasnoludy:P
Co do filozofii to nie wiem, na jakie kategorie się dzieli, ale lubie rozmyślać o rzeczach, które intrygują filozofów od wieków. A oto przykłady: Co jest po śmierci? Czy bóg istnieje? Czy jesteśmy sami we wszechświecie? Co było pierwsze?Jajko czy kura? (od razu odpowiem że jeżeli chodzi o jajko kurze to pierwsza była kura:P) no i oczywiście temat, dzięki któremu miałem swoje 5 minut na forum game exe i za który jestem bardziej sławny niż wcześniej- Czym jest Atis? oraz Czy istnieją kobiety umiejące posługiwać się komputerem?:P
No więc poprawię i dodam krasnoludy:P
Co do filozofii to nie wiem, na jakie kategorie się dzieli, ale lubie rozmyślać o rzeczach, które intrygują filozofów od wieków. A oto przykłady: Co jest po śmierci? Czy bóg istnieje? Czy jesteśmy sami we wszechświecie? Co było pierwsze?Jajko czy kura? (od razu odpowiem że jeżeli chodzi o jajko kurze to pierwsza była kura:P) no i oczywiście temat, dzięki któremu miałem swoje 5 minut na forum game exe i za który jestem bardziej sławny niż wcześniej- Czym jest Atis? oraz Czy istnieją kobiety umiejące posługiwać się komputerem?:P
zaczynając od tego że szkoła to zuoo a niektórzy moi nauczyciele są wredni to na pozostałych klasa jest wredna czyli się nie da pracować
lubie chemię bo ją rozumiem ale nie lubie nauczycielki
lubie nauczycielkę od matmy bo jest wporzo ale matma głupia:P
lubie muzykę ale moja klasa zakłóca lekcje i nie da się ich prowadzić
i lubie biologię ale jej nie rozumiem:P
lubie chemię bo ją rozumiem ale nie lubie nauczycielki
lubie nauczycielkę od matmy bo jest wporzo ale matma głupia:P
lubie muzykę ale moja klasa zakłóca lekcje i nie da się ich prowadzić
i lubie biologię ale jej nie rozumiem:P