ulubiony kolor- jadeitowy
nielubiany kolor.... hmmmmm chyba szary bo taki nudny i.... szary:P
oż kur takiego pytania sie nie spodziewałem:P cóż szowinistą nie jestem ale niektóre kobiety zachowują się idiotycznie w niektórych momentach:P cóż ja nie patrze na świat tak by ktoś był gorszy lub lepszy od drugiego... jak mężczyźni zachowują się jak bezrozumne orangutany to z drugiej strony wyskakują takie "dody"- nieakceptujące swojego wyglądu plastikowe laleczki w króciutkich różowych spódniczkach i blond włosach która dała by d**y nawet pięciolatkowi gdyby tylko miał 5 dych by se mogła wcisnąć jeszcze więcej plastiku pod skórę gdzie sie da i by zrobić sobie 3 metrową 10 kilogramową tapetę na twarzy i jeszcze do tego sie uperfumować tak by wszyscy wokoło musieli zakładać kombinezony w razie promieniowania
jednak jak spotkam porządną, ubraną w normalne ciuchy kobietę która spotyka się z przyjaciółkami, to sie uśmiechnie tu, to tam i z którą da sie normalnie porozmawiać i która wie ile jest 2+2 razy 2 przez 2 odjąć 2...... no po prostu inteligentna, akceptująca siebie nie uginająca się pod ciężarem plastikowych piersi i makijażu po którym nie można poznać czy to jej prawdziwa twarz to po prostu będe w siódmym niebie:P więc to wszystko zależy od osobowości, która wpływa także na wygląd:P
a idealna kobieta...... cóż chyba naturalnie ładna, wystarczająco mądra i inteligentna oraz potrafiąca okazywać emocje odpowiednie do okazji 14-15'olatka z poczuciem humoru i mniej więcej interesująca się tym co ja lub chociaż samym mną za to jakim jestem:P
poczytałem parę twoich postów i uważam że wydajesz sie rozsądna i nie masz zaburzeń psychicznych:P pewnie twoja zewnętrzna strona jest tak samo urodziwa jak i wewnętrzna więc jedyne co nie pasuje to to iż masz 20 lat i możesz się mną nie interesować
(co jest bardzo prawdopodobne:P)
dlaczego mi nie pasuje że masz 20 lat? bo to może trochę dziwnie wyglądać gdy 15 latek metr sześcdziesiąt pięć czy jakoś tak będzie chodził z 20 latką pewnie około metr osiemdziesiąt:P ale gdybym pojawił się na świecie 5 lat wcześniej to może....