[Diablo] Miasta w Diablo II
Lut Gholein. Wizualnie i klimatycznie. Reszta jest taka mroczna i ponura, a tu jakaś odmiana, więcej kolorów. Po prostu najlepsze.
Mi w zasadzie podobały się wszystkie miasta. Doki Kurast i ruiny Kurast były bardzo fajne, ale ta puszcza mnie doprowadzała do szału.
Ja w tamtych czasach, kierowałem się zasadą, im dalej w fabułe D2, tym ciekawiej, bo mniej znane miejsce i zadania. Z pewnością nie przypadly do gustu Doki Kurast, w ktorych lazenia bylo co niemiara. ;(
Najbardziej przypadło mi do gustu, wtedy miasto z ostatniego, czyli 4 aktu. Taki piekielny klimacik, oh ah, dla małolata, wymarzona sprawa, strach się bać. ;>
Teraz na miasta nie zwracalem uwagi, nie mialy juz znaczenia, liczylo sie to, co odbywalo się przed ich bramami...
duels.
Najbardziej przypadło mi do gustu, wtedy miasto z ostatniego, czyli 4 aktu. Taki piekielny klimacik, oh ah, dla małolata, wymarzona sprawa, strach się bać. ;>
Teraz na miasta nie zwracalem uwagi, nie mialy juz znaczenia, liczylo sie to, co odbywalo się przed ich bramami...
duels.
W końcu moja kolej by się wypowiedzieć. Zapominacie o ciekawym mieście Travincal - mieście świątyń i siedzibie Rady Zakarum. Dlaczego najciekawsze ?
- miasto pełne oddanych sług
- rada, która zarządza wszystkim a jej moce bywają nie tyle silne, co denerwujące
- architektura - nie wchodź od frontu jeśli nie jesteś naprawdę dobry
Poza tym komu nie podoba się piekielne miasto, gdzie obecni mieszkańcy sami się proszą o eksmisję ?
- rada, która zarządza wszystkim a jej moce bywają nie tyle silne, co denerwujące
Poza tym komu nie podoba się piekielne miasto, gdzie obecni mieszkańcy sami się proszą o eksmisję ?
Użytkownik Courun Yauntyrr dnia wto, 22 lip 2008 - 11:07 napisał
W końcu moja kolej by się wypowiedzieć. Zapominacie o ciekawym mieście Travincal - mieście świątyń i siedzibie Rady Zakarum. Dlaczego najciekawsze ?
Myślę, że twórca tego tematu miał na myśli miasta zamieszkiwane tylko i wyłącznie przez ludzi. Aczkolwiek, trafnym jest to co napisałeś. Travincal ma urok - i nie ma wielu miejsc, gdzie prościej o dobre talizmany, kamyczki (~~) czy pierścionki.
A ja będę oryginalny: podobało mi się miasteczko Tristram... a w zasadzie jego ruiny. Obozowisko łotrzyc też było spoko. Dalej nie zaszedłem, znudziło mi się.