Tony Hawk
Zdaje mi się że gdzieś widziałem reklamę ale nie pamiętam.....chyba na przełomien 04/05 albo później napewno nie wcześniej.
Ja co do THPS 3 to bardzo mi się podoba.
Fajna zręcznościówka na deskorolkach , troche słaba grafika ale muza i triki dobre.
Ja co do THPS 3 to bardzo mi się podoba.
Fajna zręcznościówka na deskorolkach , troche słaba grafika ale muza i triki dobre.
Premierę Tony Hawk's Underground [na PS2] zapowiedziano na listopad tego roku, co do fanów Tonego posiadających PC'ta, będą oni musieli sobie jeszcze troche poczekać, nie wiadomo kiedy gra zostanie wydana na ich platformę, choć już pewne jest, że wyjdzie. [informacje są rzetelne, nie jest to mój wymysł]
Co do twojego drugiego pytania Adi to także uważam, że czwórka jest lepsza od trójki Poprostu więcej bajerów, lepsza grafa...
Co do twojego drugiego pytania Adi to także uważam, że czwórka jest lepsza od trójki Poprostu więcej bajerów, lepsza grafa...
Deus jak ty ufasz polskim wydawcą....stary żadko kiedy gra wychodzi na czas , PATRZ : GII : NK , napewno się przesunie.
A co do drugiego to sądzę Adi że są podobne , może i więcej trików ale grafa podobna.
A co do drugiego to sądzę Adi że są podobne , może i więcej trików ale grafa podobna.
Użytkownik Lord_Patos dnia Jul 30 2004, 09:49 PM napisał
Deus jak ty ufasz polskim wydawcą....stary żadko kiedy gra wychodzi na czas , PATRZ : GII : NK , napewno się przesunie.
Ja Patos im NIE UFAM, ja tylko powtarzam co oni mówią! Chłopak sie pytał to mu ulżyć chciałem Teraz już wie kiedy mniej-więcej można się tej gry spodziewać
heh znowu jestem orginalny nie lubie tonego 4 jakos mi sie nie podoba 3 był nawet fajny ale najlepszy moim zdaniem był tony 2 lubiałem te gre spoko klasyk
Grałem tylko w 2gą, 3cią, oraz 4rtą część Tony Hawk'a. 4rta chyba mnie się najbardziej spodobała, tą wolnością