[KotOR I] Świetlne miecze
Ja najbardziej lubię walczyć podwójnym laserowym mieczem. Fajne triki z nim wychodzą , super wygląda i można go zamienić w jeden miecz .
Chyba was pogieło ja jestem sługusem "Ciemnej Strony Mocy" i zawsze chodze Bastillą ,Vatrasem i Joleem. Bastilla ma ten miecz czerwony z najlepszym kryształem który jest z jasnej strony i pokonuje ciemnom.
I ona ma dwa czerwone Miecze Swietlne.. Vatras ma dwa czerwone, A jolee ma............... DWA CZERWONE!!!!!!!!
I ona ma dwa czerwone Miecze Swietlne.. Vatras ma dwa czerwone, A jolee ma............... DWA CZERWONE!!!!!!!!
Używanie pojedynczego miecza to marnowanie potencjału postaci. Podwójny miecz jest niezły, ale pozostawiam go zwykle jako broń charakterystyczną Bastili Shan. Zdecydowanie najlepszą kombinacją jest walka przy pomocy dwóch mieczy - można w nie napakować dodatkowe kryształy i inne usprawnienia. Co do koloru - osobiście preferuję 2 x blue - taki kolor uwielbiał sam Luke Skywalker, a jako niepoprawny rycerz Light Side - podążam jego ścieżką.
Oj brzydale, kiepskie gusta macie. Przynajmniej jeśli chodzi o kolory.
Ja preferuję Two-handed Lightsaber o kolorze fioletowym. Ni to Jedi, ni to Sith. Ze względu na moją chamską i złośliwą naturę...
POZATYM, to nie są 'Miecze Laserowe' tylko 'Miecze Świetlne'. Czy 'Light' oznacza 'laser'?
Ja preferuję Two-handed Lightsaber o kolorze fioletowym. Ni to Jedi, ni to Sith. Ze względu na moją chamską i złośliwą naturę...
POZATYM, to nie są 'Miecze Laserowe' tylko 'Miecze Świetlne'. Czy 'Light' oznacza 'laser'?
Nie będe oryginalny - 2 mieczyki świetlne. A kolory to tak: na początku gry aż do PRAWIE samego końca chodzę z jednym niebieskim, a drugim czerwonym, nastęnie, gdy zrobimy tego qeusta na tej małej stacji kosmicznej z zabiciem tych kliku ludzi-jaszczurek to odrazu kupuje od tego Rodianina 2 najlepsze kryształki w grze - mieczyki stają się: jeden błękitny a drugi pomarańczowy wypas do czasu kiedy zobaczysz kolorki mieczy w KotOR2