Witam, mam problem chce mieć mounta 100%, wiem ze można kupić riding za 500g( nie mam tyle) i tu mój problem, czy są takie q na riding że ma się riding 150 za free? Albo chociaż trochę taniej? Jak istnieje coś takiego to powiedzcie jak je wypełnić(jakiś taki mały poradnik) , jeszcze 1 pytanko gdzie jest koleś co się uczy od niego ridingu 150, i gdzie można kupić mounta 100%. Błagam ludzie pomóżcie mi...
Jestem Paladynem na 60lvl na zwykłego mounta 60%.
Jeśli się nie mylę, to powinieneś dostać riding po wykonaniu q na mounta 100% Ale nie jestem pewien.
Jeśli nie, to zależy od twojej rasy. np Orki moga uczyć sie ridingu w Orgrimmarze. Dodatkowo, jesli jestes orkiem, im masz wieksza reputacje u orkow, tym taniej cie wyjdzie nauka ridingu i kupno mounta.
Podaj jaką rasą grasz.
Gram człowiekiem i mam już mounta 100%(kupiłem sobie tak samo jak riding) no ale ten jest zawsze trochę brzydszy od epickiego:P Na epickiego muszę dostać q u trenera ale go nie dostaje;/
I mam teraz 64lvl:P
A zna ktoś może jakieś hacki na money? Pożyczyłem od kolegi 180 golda i nie mam z czego oddać teraz;/ Riding kosztował mnie 540 golda i koń 90 golda. Z aurą co daje 20% do speeda mounta fajnie się gra:D