Nowy konkurs na Game Exe! Wygraj trylogię Igrzysk Śmierci! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Tokar,

Premiera długo wyczekiwanej książki autorstwa Suzanne Collins, stanowiącej prequel niesamowicie popularnej serii "Igrzyska Śmierci" już za pasem. "Ballada Ptaków i Węży" pojawi się we wszystkich polskich księgarniach, tych zwykłych i cyfrowych, równo 17 czerwca. Jak to jednak z pamięcią – ta bywa ulotna. Wypadałoby odgrzać sobie kilka faktów, postaci i detali, aby łapać zapewne rozliczne niuanse tudzież smaczki, które autorka zawarła na kartach nowej powieści.

igrzyska śmierci

Dobra, dobra... Tokar, spryciarzu. Co w przypadku, gdy nie posiadam własnych egzemplarzy książki a dostęp do biblioteki jest teraz utrudniony? Albo pożyczyłem znajomemu lub zostały one gdzie indziej, a teraz ciężko z przemieszczaniem się z miejsca na miejsce? A co, jeżeli w ogóle nie czytałem tej trylogii i narobiłeś mi teraz smaka na dobrą lekturę? Słucham, cwaniaczku?!?

Otóż, nic straconego, bo przewidzieliśmy to i właśnie w tym momencie odpalamy specjalny konkurs! *haha, szach-mat, moje na wierzchu*

Dzięki uprzejmości i we współpracy z wydawnictwem Media Rodzina możecie wygrać swoje własne, nowe, wychuchane, pachnące drukarnią egzemplarze trylogii. Wystarczy tylko wejść pod ten adres, odpowiedzieć na kilka banalnych wręcz pytań i liczyć, że uśmiechnie się do was los. Tylko tyle, a ile można wygrać!

To co? Powodzenia i udanych łowów!

Wczytywanie...