Jestem jestem spokojnie.
Po prostu dochodzę do siebie po Wielkanocy.
Cytat
A tak w ogóle o co chodziło Mikealowi z tym powodem dlaczego pan wcieleń porzucił swoje ciało i my się odrodziliśmy?
Byłem rozczarowany, tym że Pan Wcieleń zaczął cały cykl w celu szukania sposobu na przywrócenie swojej córce życia. Gdyby ten wątek zaprezentować trochę inaczej; zamiast kilku tysięcy lat, kilkadziesiąt lub kilkaset, brak pościgu Rozpaczy, faktyczna możliwość przywrócenia córce życia, PW traktujące swoje inne rdzieci z szacunkiem, a nie pogardą byłaby z tego dobra historia. Sposób przedstawiania tego w grze jak i charaktery naszego papy oraz rodzeństwa przekonały mnie, że najlepszym rozwiązaniem jest pozwolenie Rozpaczy na pozbycie się naszej rodziny.
Cytat
Wniosek? Grę zaplanowano na 6 poziomów (24 awanse). Na implementację dwóch ostatnich brakło czasu, albo świadomie je wycięto, bo szczerze mówiąc wyzwań na miarę postaci na 4 poziomie ze świecą szukać, więc po co komu szósty.
Raczej nie zabrakło czasu na ich implementacje, ale miejsca na ich wbicie. W kickstarterowej kampanii Oaza miała być pełnoprawnym miastem i pewnie tam wbiłoby się dwa brakujące poziomy.