Witamy na nowym Game Exe! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Dobrze to słyszeć Podpisuje się te pod pytaniem Maxosha o edycję komentarzy jak i cytowanie z poziomu newsa.
Dobra robota
XD Czeka was jeszcze sporo pracy nad czcionkami i kolorystyką, zanim moje oczy będą w pełni zadowolone...
Np. pasek który w tym momencie wyświetla mi się w tej chwili po prawej stronie - ten z listą artykułów posegregowanych alfabetycznie bardzo mi się nie podoba
EDIT: Drażni też brak obramowań wokół obrazków. Przejście z obrazka na białe tło niespecjalnie mi się podoba Jakaś minimalna (dosłownie na jeden piksel szerokości) ramka by się przydała.
PS: Apropos usprawnień. Czy planujecie wstawienie opcji edycji komentarzy bez konieczności wchodzenia na forum?
Gruntowny remont za nami, w planach jeszcze parę robót wykończeniowych i kilka delikatnych uderzeń młotkiem, lecz nowa wersja naszego serwisu ma swoją oficjalną premierę właśnie dziś.
class="lbox">To, co najmocniej rzuca się w oczy, to odświeżona szata strony, która zapewni Wam jeszcze lepszy dostęp do najciekawszych i najistotniejszych treści, jak również znacząco ułatwi wgląd w segmenty portalu zgodne z indywidualnym preferencjami każdego czytelnika przekraczającego nasze fantastyczne progi. Mamy również nadzieję, że docenicie dużo bardziej funkcjonalną wyszukiwarkę, kompleksowy system powiadomień oraz zdecydowanie większą możliwość prezencji, w tym okazję do stworzenia autorskiej biblioteki gier, filmów czy książek.
Oczywiście, to nie wszystkie niespodzianki oraz usprawnienia, które przygotowaliśmy specjalnie z myślą o Was. Liczymy jednak, że odkryjecie je sami i podzielicie się z nami swoimi ciekawymi przemyśleniami.
PS. Jeżeli napotkacie na jakiś błąd lub Wasze czujne oko wyłapie pewne niedoskonałości, to zgłaszajcie je w tym temacie. Nasi fachowcy postarają się załatwić każdy problem od ręki.