[The Elder Scrolls III: Morrowind] Morrowind: Ród Hlaalu - solucja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Kwiliniosz*,
Od siebie chciałbym dodać, że wykonując zadania dla Odrala Helvi naszym nadrzędnym celem jest zdobycie dowodów na jego skorumpowanie. Dlatego za każdym razem, gdy dostajemy od niego zadanie warto wrócić do wujaszka Crassiusa i donieść mu o wszystkim. To daje możliwość ukończenia zadań w inny sposób (poza tym z aktem własności, który i tak trzeba będzie wykraść) i prowadzi do innego zakończenia wątku Odrala.
Gość_Patrykos*,
2 grudnia 2025 dalej grane w Morrowind. Dziękuję za tę niezwykle przydatną i przystępną solucję.
Gość_Dziękuję.*,
Dzięki solucji ukończyłem Morrowind. Dla Autora lub Autorów wyrazy szacunku. Należy wam się ogromne uznanie. W internecie jest ich kilka (solucji) ale ta na tej stronie GEXE jest najbardziej przyswajalna i pisana tak aby każdy mógł zrozumieć. Kawał dobrej roboty. Widać że pasja do gier aż się wylewa z tego portalu. Pozdrawiam (2022, Grudzień i jest grane w Morrowind)
Gość_Pan Artek*,
To ponownie ja. Znalazłem jednak czas i wykonałem praktycznie wszystkie zadania poboczne, w momencie uzyskania reputacji ponad 100 punktów, pełno złota i przedmiotów magicznych, kończę grę na dobre, mam swoją twierdzę i wszyscy mają mnie za bohatera. Ponownie dziękuję za świetną solucję. Pozdrawiam!
Gość_Pan Artek*,
Rewelacyjny poradnik zarówno ten jak i ten z opisem przejścia linii fabularnej. Dziękuję bardzo szacunek że chciało się autorowi poświęcać tyle czasu i życia na jego stworzenie w Morrowind nagrałem około dwóch miesięcy. Wykonałem większość zadań pobocznych i tak naprawdę nie wiedziałem jak grę skończyć, postac prawie na maks to samo złota i mapa odkryta a dopiero jak w poradnikt przeczytałem że zlecenia ciągu fabularnego daje nam postać z Balmory to ruszyłem tam i w ciągu dwóch dni skończyłem grę. Oczywiście zostało multum zadań pobocznych ale już o to nie dbam podobnie jak dodatki bo nie mam czasu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję że komuś chciało się poświęcić czas. Pozdrawiam innych graczy!
Gość_Elandir*,
Hmmm załatwiłem tych bandziorów wcześniej i teraz nie mogę wynająć ochrony. Czy można to jakoś odkręcić?
Jezid,
Tylko Hlaalo jeszcze nie zagrałem. Polecam Telvan.
Courun Yauntyrr,
Pamiętam, że dołączyłem onegdaj do tego rodu... w drugiej kolejności. Pierwszy wybór to Redoran, ale jakiś dziwny błąd w grze sprawił, że mogłem wybrać jeszcze jeden dom. Co prawda nie obeszło się bez pieniążków, by łagodzić sytuacje, gdy mordowałem członków wrogiego (ale i własnego?) rodu. Mimo to nie podobała mi się twierdza od Hlaalu - brakowało jej klimatu, jakie posiadały posiadłości od Redaoran i Telvanni.

Co do solucji zaś - rzetelna i kolorowa, więc na pewno przyda się tym, którzy do tej pory nie zagrali.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z solucją gry "Morrowind: Ród Hlaalu"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...