Magiczny prosiaczek też się zapowiada zabawnie, chociaż gdyby się rzucili troglodytą...
Gdzie najlepiej zamówić pre-order? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Widziałem, widziałem.
Ale raz, że cena nie jest wygórowana, a dwa, że mam blisko, by samemu odebrać. Sprawdzałem różne opcje, to wszędzie bym musiał gdzieś dalej jechać, a dowóz tu raczej odpada, bo - jak skrobnąłem - trudniej, niż łatwiej na mnie trafić, a jeśli potem miałbym dymać z awizo do ich miejscówy i odbierać, to też zabawa w frajera. Także podsumowując wszystkie za i przeciw, Empik mi najbardziej leży w tym przypadku.
Ojojo, siła wyższa, nic nie zrobisz.
Ale raz, że cena nie jest wygórowana, a dwa, że mam blisko, by samemu odebrać. Sprawdzałem różne opcje, to wszędzie bym musiał gdzieś dalej jechać, a dowóz tu raczej odpada, bo - jak skrobnąłem - trudniej, niż łatwiej na mnie trafić, a jeśli potem miałbym dymać z awizo do ich miejscówy i odbierać, to też zabawa w frajera. Także podsumowując wszystkie za i przeciw, Empik mi najbardziej leży w tym przypadku.
Ojojo, siła wyższa, nic nie zrobisz.
Nie wspieraj Empiku! A ja w sumie nie wiem czy będę miała za co zamówić, TAKI zwrot akcji.
Właśnie sobie klepnąłem z odbiorem i zapłatą w Empiku. Zwykle przejeżdżam obok, to wejdę odebrać, oszczędzając bojowego zdania potencjalnemu kurierowi, który i tak by mnie w domu nie zastał, bo prawie ciągle gdzieś jestem.
To co, odliczamy dni.
To co, odliczamy dni.
Kogo tam matura!
Nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie Oficera! xD
Nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie Oficera! xD
Ja tylko chcę przypomnieć że nowa matura ma być znaacznie trudniejsza od starej ;D
Cdp.pl po prostu sprzedaje produkt cenegi, więc raczej musi je zawierać - pewnie przegapili to na stronie.
Czy ktoś orientuje się, czy pudełkowa edycja awanturnika na cdp.pl też ma zawarty bonus za preorder? W sumie zamówiłem najpierw cyfrową. Jak pojawiło się info o pudełkowej to wycofałem poprzednie zamówienie i złożyłem na pudełkową, ale teraz patrzę, że strona produktu w wersji pudełkowej nie wyświetla tych dwóch gadżetów za preorder.
Ja tam jakoś napisałem maturę to i ty dasz radę Charon. xD Co do preorderu dalej jakoś najbardziej przekonany jestem do Cdp.pl kupowałem już u nich parę razy i nigdy się nie zawiodłem, przyznaje, że raz paczka spóźniła się ale nie z ich winy tylko kurier miał wypadek, w sumie jak śmiał.
Cytat
A ja się zastanawiam, czy zamawiać, czy próbować zdać maturę
Jeżeli do tej pory uczyłeś się regularnie, z czystym sumieniem możesz grać .
Chęć szczerą to ja mam... I tego się właśnie obawiam
Nie matura, lecz chęć szczera, zrobi z Ciebie pro-gamera
A ja się zastanawiam, czy zamawiać, czy próbować zdać maturę
Cytat
A ile wcześniej oni to wysyłają? Bo na gram.pl widzę, że planowana wysyłka 26 marca, a czy nie taka ma być premiera?
No właśnie mojemu kumplowi też wyślą 28, ale podobno przy pre-orderach wysyłają wcześniej.
Też zesmutniałem, kiedy zobaczyłem, że Świnia jest przedmiotem w grze. Ale i tak zamawiam pre-order, najpewniej w gry-online, bo na tę chwilę mają chyba najtaniej (~ 120 zł).
Lol, ale w Champion ed. są dzwonki na telefon. Gdzie te czasy, kiedy instrukcja i, często, poradnik były czymś normalnym, a nie hucznie ogłaszanym specjałem?
To muszę jeszcze ceny ogarnąć, ale póki co, z tego co widzę to jakieś złotówkowe różnice.
Ktoś jeszcze zastanawia się nad pre-orderem?
To muszę jeszcze ceny ogarnąć, ale póki co, z tego co widzę to jakieś złotówkowe różnice.
Ktoś jeszcze zastanawia się nad pre-orderem?
http://gexe.pl/pillar...rs-of-eternity
http://gexe.pl/pillar...ji-awanturnika
W skrócie: najlepiej dorwać awanturnika, bo gadżety w pudełku a nie cyfrowe
http://gexe.pl/pillar...ji-awanturnika
W skrócie: najlepiej dorwać awanturnika, bo gadżety w pudełku a nie cyfrowe
Dżizas, czemu te gry mają teraz tyle edycji? Ja nawet nie ogarniam czym one się różnią.
Ja chyba na muve zamówię Jakosś Lubie ten portal + wysyłka free
A ile wcześniej oni to wysyłają? Bo na gram.pl widzę, że planowana wysyłka 26 marca, a czy nie taka ma być premiera?