19-latek w więzieniu, bo nie miał w co grać na Xboksie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Lavo,
Zatęsknił za więziennym prysznicem.

Gość_SirXan*,
Nic dziwnego. Od nudy i bezczynności przez aż 11 miesięcy można zwariować.
Lionel,
Aż nie mogę się powstrzymać od stwierdzenia, że to typowy użytkownik Xbox... PSowcy tak nie kończą ;P. [joke]
Hassan',
Jeśli NZ więzienia przypominają choć trochę te w Holandii czy Norwegii, to ja się mu nie dziwię - też bym poszedł do pierdla jak by mi się skończyły gry na XBoxie -

miałbym jeszcze dwie konsole do ogrania...
Sosna,
Haha, dobre, widać że chłopak się nudzi. Ale to zawsze jakieś doświadczenie może po tym miesiącu nieco zmądrzeje?
krzyslewy,

Ludzie wciąż mnie zadziwiają. Nie wiem, czy chcą, aby wokół nich pojawił się szum medialny, czy może całkowicie "im odbiło". Dziś kolejny przykład takowej głupoty – chcę do więzienia, bo nie mam w co grać na Xboksie!

więzienie

Pewien 19-latek mieszkający w Whangarei w Nowej Zelandii został skazany na jedenaście miesięcy aresztu domowego. Przyczyn kary nie ujawniono, jednak chłopak do końca aresztu nie wytrzymał – stwierdził, że chce wrócić do więzienia i tam przesiedzieć ostatni miesiąc przed odzyskaniem wolności. W przeciwnym wypadku zagroził, że złamie prawo i opuści swoje mieszkanie. Czemu tak postąpił? Bo skończyły mu się gry na Xboksie. Policja, z którą się skontaktował, spełniła jego życzenie. Obecnie 19-latek przebywa w więzieniu w Ngawha.

xbox 360

Dodam, że informacja pochodzi z bardzo wiarygodnego źródła, choć trudno w nią uwierzyć. Z drugiej strony – głupota ludzka nie zna granic. A może to była tylko przykrywka, aby dostać się do więzienia i tam wykonać jakieś tajemnicze cele? Brzmi to jak w filmie sensacyjnym.

Wczytywanie...