Chociaż strzelam tylko frazesami, bo wymienionych przez owłosionego na klacie Gościa tekstów na GE nie czytałem
Chociaż strzelam tylko frazesami, bo wymienionych przez owłosionego na klacie Gościa tekstów na GE nie czytałem
Drodzy czytelnicy Game Exe – nadszedł Dzień Sądu! Nie chodzi mi o jakieś tam eksplozje bomb atomowych czy przejęcie świata przez roboty – dla nas to nic nowego, codziennie przecież w naszej krainie magowie przywołują deszcze meteorytów, wojownicy mierzą się na polach bitew, a kapłani robią to, co zwykle... nudzą. Nie, moi drodzy, ten dzień przynosi nam wspólną aktualizację Trzynastego Schronu i Game Exe, którą można określić jedynie słowami – masa apokaliptycznej frajdy. Mamy dla was solucje zarówno do Fallouta 1 jak i Fallouta 2, autorstwa niejakiego Verona, rozważania na temat postapokalipsy, które wyszły spod pióra Jerzego oraz recenzje dwóch części książki Dymitrij'a Glukhovsky'ego; Metra 2033 i 2034, napisane przez wszystkim nam dobrze znanego Wiktula!
Zanim jednak tłumnie ruszycie do czytania, chciałbym mocno zaakcentować jedną rzecz: współpraca między serwisami to nie zawsze puste słowa, co pokazuje ta nowina. Można robić wspólnie bardzo fajne rzeczy, nie kłócąc się ani obrażając na siebie. Dni sądu w założeniu mają pojawiać się mniej więcej co miesiąc, prezentując naszą wspólną twórczość w klimacie postapo, którą wzbogacamy nasze strony. Niech więc żyje Emanacja Trzynastego Schronu i Dwór Królewski Game Exe, a ja tymczasem idę postrzelać kulami ognia w gobliny, tak pięknie się palą o tej porze roku...
W korekcie tych materiałów uczestniczyli: Jim Cojones, Lithium, nie wiem, Nightmaster.
W korekcie tych materiałów uczestniczyli: Pandemon, Medivh, Courun Yauntyrr, Lily.