Steampunk - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Wiktul,
I tak to bywa z gustami
Tamc.,
Właśnie na tym polega pełne prawo do posiadania własnego zdania. Phi, co dla jednego fajne, dla drugiego, phi, może być be i odwrotnie.

Phi.

Swoją drogą, też dumam, czy nie zainwestować w tę lekturę.
Gość_R4venger*,
Fenomenalny "Dar Ust"??? phi... dla mnie to najnudniejsze opowiadanie w tej analogii.
Ati,
Też mnie portfel boli i kusi zamówienie.
Gość_Trzeci_Kur*,
Nie mogłem się powstrzymać (i doczekać), więc właśnie zamówiłem. Portfel kwiczy, ale cel jest słuszny!
Matthias Circello,
He, ja na 100% sobie kupię. Nie miałem jeszcze okazji czytać dobrej antologii steampunkowej.
Gość_Ars Machina*,
W tej chwili książkę można dostać jedynie w sprzedaży bezpośredniej, przez sieć. Niedługo, mamy nadzieję, trafi do księgarń.
Trzeci Kur,
No dobra, trochę się zajarałem;p
Rozumiem, że książki nie można kupić w normalnej księgarni, tylko przez Internet?
D N,
Bardzo dobre recenzja. Po jej przeczytaniu wiem, że antologie nie muszą być straszne!
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Steampunk"!

Przyznam, że nie przepadam za antologiami. Często posiadają one nieco hermetyczną treść i mocno nieciekawą formę, przez co stają się leksykonami dla wytrawnych znawców i maniaków danego tematu, jednocześnie nie mogąc zainteresować sobą nowego odbiorcy, niczym produkcje typu „The best of Krzysztof Krawczyk”.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...