Dolina Szkieletów. Dziennik Ryana - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
To naprawdę fajna książka, nie obejrzałam do końca ostatniego filmiku czy oni zginęli ?
Naprawdę świetna książka! ;)dzięki filmikom można naprawdę poczuć na plecach dreszczyk przerażenia, a projekt również jest dość ciekawy i mam nadzieję,że niedługo pojawi się więcej książek tego typu
Ja już czytałam kolejną część pt."Duch w machinie" Tak samo dobra, albo nawet jeszcze lepsza. sprawdźcie sami!
Zajefajna książka! Przyjaciółka mi pożyczyła i normalnie dostałam lekkie dreszcze Nie mogę się doczekać drugiego tomu!! xD
A ja właśnie przeczytałem, polecam książkę od lat 13, ile sam mam... a tak poza tym, to dodanie filmów to świetny pomysł do książki, można poczuć się jak Rayan z tymi hasłami ale tom 2 od razu kupie przeczytać trzeba, co się później stało...
Książka jest
Książka jest
Ja nie chcę myśleć, co by było gdyby wydarzyło się to naprawdę Wolę, żeby było jak jest - przeczytałam, fakt, trochę się bałam, ale ja uwielbiam takie książki Moim zdaniem taka interaktywna książka to naprawdę fajny pomysł
Jak dla mnie to bardzo oryginalny pomysł. Książka podoba mi się głównie ze względu na zabawę tekstem i obrazem. Chyba jeszcze nie było takiego projektu?
Całkiem fajna książka Można się trochę pobać. Trochę pooglądać filmów i trochę pomyśleć o tym co by było gdyby to wszystko wydarzyło się naprawdę.
Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Dziennik Ryana"!
„Dolina Szkieletów”, która ukazała się na polskim rynku 10 marca 2010 roku nakładem wydawnictwa Nasza Księgarnia, to innowacyjny projekt multimedialny autorstwa Patricka Carmana. Czeka nas przedstawiona z dwóch perspektyw historia pewnego niecodziennego śledztwa prowadzonego przez dwójkę nastoletnich przyjaciół. Tą informacją zostałam uraczona przy pierwszym kontakcie fizycznym z wyżej wspomnianym tytułem.... Czytaj dalej!
Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!