Cytat
Ani Diablo, ani WoW się nie sprzedają. I już na pewno nie mają oddzielnej półki. Ani w Empiku, ani nigdzie indziej. Skąd takie bajki masz? Co ty w Brytanii żyjesz? Czy w USA?
Stąd?
http://www.empik.com/top/
Swoją drogą ciekawe ile im Blizz płaci za taką promocje?
I tyle lat ją ciągną. No, no...
Gry Blizzarda mają oddzielną półkę w EMPiKu w C.H. Arkadia (chyba największym w Warszawie, co plasuje ten salon jednym z największych w Polsce i przynoszącym największe dochody), nie wiem jak jest gdzie indziej - dawno nie byłem. Jak będę miał kiedyś dużo czasu, to chyba zrobię specjalnie wojaż po stołecznych EMPiKach z aparatem w dłoni, aby Ci pokazać jak jest :')
Cytat
NADAL nie rozumiem podniecenia, które wzbudza zwykły gameplay.
Ciekawe piszesz historie, ja podniecenia i ślepego oddania nie widzę nigdzie
Każdy wyraził swoją aprobatę, że klasa wygląda póki co znakomicie (frapująca postać, ciekawe umiejętności i robienie ogólnego kipiszu na polu bitwy, czuć od niego moc - tego oczekuje od bohatera w grze h&s), a jak będzie po premierze, to wyjdzie w praniu (bo wiadomo, że do filmików wrzuca się najlepsze kąski).
Cytat
Zrozumiem jak gra wyjdzie. Ale ani jednego słowa krytyki?
Ten gameplay skupiony jest tylko i wyłącznie na postaci mnicha, a nie na całym Diablo III (nawet interfejsu nie widać), więc nie rozumiem dlaczego akurat w przypadku tego filmiku ma jechać z krytyką tej produkcji. Co najwyżej mógłbym negatywnie ocenić jakiś aspekt tej klasy, ale jak już pisałem, póki co nie dostrzegam w niej jakichś uchybień.
Cytat
Bleee... Tokar, od Ciebie się spodziewałem czegoś więcej.
No ja też po Tobie
Spodziewałem się jakichś mocnych argumentów przeciw Blizzardowi i Diablo III, a póki co dostałem dwa argumentum ad personam (że jestem naiwniak i Blizz mi płaci) i żadnych faktów :'d
Cytat
Nie strzelaj mi Ty tu statystykami i odczuciami mas.
Bo wiesz, że mam racje
Dzięki
Cytat
Napisz swoje zdanie, bo aż nie chce mi się wierzyć że to ty piszesz.
Już napisałem nie raz, nawet w tym temacie. Blizzard konsekwentnie rozbudowuje, dodaje masę smaczków i poprawia sukcesywnie to (choćby nowy ekran ekwipunku, wprowadzenie nowych opcji w rozgrywce sieciowej, urozmaicenie trybu dla pojedynczego gracza) co kulało w Diablo II, czyli w produkcji, której nawet dziś postawiłbym 10/10 bez mrugnięcia okiem. Na dodatek z każdą większą poprawką konsultuje się z fanami. To pozwala mi być optymistą.
Cytat
że się tak tu nawzajem z Tokarem grzejecie?
My się nie "grzejemy", tylko prowadzimy uroczą dysputę na argumenty (czekam na nie nadal Tar
) i przy okazji rozkręcamy Ci 'njusa'
Ja bym się cieszył gdyby pod moją informacją było 28 komentarzy
Cytat
Zwykły hack and slash, tylko że bajerów będzie mieć graficznych full.
Akurat produkty Blizzarda nigdy nie porażały graficznie, więc niestety tu się mylisz
Gra wyjdzie dopiero w 2011 r. kiedy to taka grafika nie będzie zapewne powalała na kolana.
Mimo wszystko jednak ich produkcje sprzedają się w milionach kopii. Przypadek?