Rozumiem, że można lubić Fallouta, ale czemu przy tym jechać po Baldurze? Ja lubię obie gry. Przecież to zupełnie inne gatunki fantastyki, nie ma co ich porównywać.
[Fallout] Fenomen Fallout - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Prawda jest taka że po tylu latach Fallout 1 i 2 nadal potrafią wessać gracza w swój świat na kilka godzin czego nie można powiedzieć o całej masie nowych produkcji spod znaku cRPG i pokrewnych.
Jak dla mnie to wlasnie fallouty oraz seria diablo to nadal najbardziej grywalne pozycje wszech czasów
pozdrawiam przybyszy z krypt i wędrowców przemierzających świat sanktuarium
Jak dla mnie to wlasnie fallouty oraz seria diablo to nadal najbardziej grywalne pozycje wszech czasów
pozdrawiam przybyszy z krypt i wędrowców przemierzających świat sanktuarium
Seria Fallout to jedne z najfajiejszych gier, o jakich można marzyć. Są tecy, którzy je kochają, są tacy, którzy nienawidzą. Raczej nikt nie jest obojętny.
I dlaczego tylko wspominać, po zakończeniu F3 raz jeszcze przeszedłem 1 i 2. I co? No i powiem, że nawet ta prymitywna grafika ma swój pierwotny Pustkowiany klimat. A questz, tekstz i eastern eggs dalej wzmiataja.
JAk na razie Fallouty to czołówka w moim rankingu gire razem z Vampire Bloodlines, Jade Empire i Dragon Age.
Dla wszystkich wiernych wędrowców Pustkowi pozdrowienia z Kafejki Niespełnionych Marzeń.
I dlaczego tylko wspominać, po zakończeniu F3 raz jeszcze przeszedłem 1 i 2. I co? No i powiem, że nawet ta prymitywna grafika ma swój pierwotny Pustkowiany klimat. A questz, tekstz i eastern eggs dalej wzmiataja.
JAk na razie Fallouty to czołówka w moim rankingu gire razem z Vampire Bloodlines, Jade Empire i Dragon Age.
Dla wszystkich wiernych wędrowców Pustkowi pozdrowienia z Kafejki Niespełnionych Marzeń.
oj fallout to były czasy aż miło powspominać tego RPG
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Fenomen Fallout", znajdującym się w dziale "Fallout". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!