Rodzice ochrzcili mnie Grzegorzem, ale ja nienawidzę tej formy imienia, bo nie jestem jeszcze taki stary;) Więc Grzesiek. Podchodzę pod 19stkę.
Urodziłem się i mieszkam we Włocławku, 125k mieszkańców, ketchup i dwa kluby piłkarskie, jeśli chcecie znać moje zdanie to stanowczo za dużo.
Mam młodszą siostrę - Gabrysie - i o dziwo, kocham tego małego potwora;)
Z charakteru, jestem [jak sam skrót od nicka,(wymyślonego przez Hassana swego czasu)] cynikiem i złośliwcem. Lubie potyczki słowne. Ponadto szczery, czasem do bólu. Czego w sobie nie lubię? Chwilami jestem zbyt impulsywny i żałuje wielu słów/czynów. Ponadto nie potrafię chwilami się ugiąć przed kimś, chociaż wiem że tak trzeba. Aha i znajomi twierdzą że jestem agresywny, zwłaszcza po alkoholu... Ale mam nadzieje że Randzio temu zaprzeczy.
Miewam też dobre chwile, kiedy uważam kogoś za przyjaciela jestem naprawdę w stanie dużo dla niego zrobić. No i eee... Chyba łatwiej powiedzieć swoje wady od zalet, zresztą czyny są prawdziwsze od słów;)
Co lubię? Alkohol:Tak lubię... Papierosy:Tak lubię. Denerwuje mnie ostatnio moda "świętoszkowania". Ja nikogo za niepicie/niepalenie nie potępiam i wymagam tego samego. Fantasy pod wszelką postacią. Ulubiony pisarz to Jacek Piekara, kiedyś była okazja pogadać. Nie robi z siebie nie wiadomo kogo jak Sapek. To normalny facet i świetny pisarz. Kocham dobre kino, czyli ambitne. Kilkakrotnie widziałem wszystkie filmy Tarantina, który jest dla mnie półbogiem.
Reasumując, możecie mnie znać z Fae gdzie gram Erranem Artoxenem(tak to ja, ten najstarszy i najbardziej znienawidzony przez pokolenia Legislator), moją starą postacią... Niestety kompletny brak czasu na grę fabularną i mechaniczną, zmieni się to po maturze mam nadziej;)
To tyle;)
P.S. Nie mam tiku, lubię mrugać