Mam na imię Anka i mieszkam w najpiękniejszym polskim mieście - Krakowie. Za dwa tygodnie stanę się absolwentką IX LO ogólnokształcącego w Krakowie (ku zaskoczeniu niektórych profil mat-fiz się kłania) a jeżeli dopisze mi szczęście, od października będę studentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie W marcu skończyłam 19 lat co wcale mnie nie cieszy Niektórzy powiadają, że mam bardzo trudny charakter i ciężko ze mną wytrzymać, co jednak kilku osobom wychodzi nadzwyczajnie dobrze. Uwielbiam marudzić czy to chodzi o pogodę, o szkołę, czy o aktualną sytuację polityczną na świecie. Uwielbiam jeszcze panikować, na szczęście kilka osób z mojego otoczenia potrafi mi bardzo obrazowo nagadać, dzięki czemu 'wrzucam na luz'. Aaa no i nie mogła bym nie napomknąć o moim pesymizmie i feminizmie, z którymi nigdy się nie rozstaję. Poza tym lubię się śmiać, plotkować z przyjaciółką i zajmować się fantastyką. Oprócz fantastyki zajmuje się jeszcze grami cRPG, MMORPG, RPG, wylegiwaniem się w łóżku, obijaniem się a w wolnym czasie uczę się do matury Uh huh to chyba tyle o mnie (w wielkim skrócie).
Nie, jednak nie. Muszę jeszcze opowiedzieć o moich nałogach. Jednym z nich jest picie kawy a drugim siedzenie przed monitorem.
Teraz to już chyba na prawdę wszystko. Jeżeli jednak macie jakieś wątpliwości to śmiało, pytajcie