[GIII] Gothic III
Użytkownik Raphagorn dnia Oct 7 2006, 06:30 AM napisał
Ja nie muszę podejmować decyzji Podjąłbym jednak inną, gdybym miał 512 RAMu więcej...
[post="48900"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ja ci powiem jakiego ja mam kompa i mi chodzi RAM 512 Radeon 9600 Procesor 1,4
a wymagania są następujące RAM 1024 Procesor 4 Radeon 9000 NA MINIMALNYCH
no ja mam troche gorszy komp niż nawet wymagania minimalne ale jakoś chula
[Dodano po chwili]
mam takie pytanie czy Lee jest w G3??
czytałem na jednej stronce ze jest ale (uwaga) jest z nami w Ardeii i walczy!!!!
ale ja go nie widzialem i nikt nic o nim nie mowij jak narazie???
czy cos jest nie tak??? byl wraz z bezimmennym w Ardeii???
czy poprostu ktos podal zle informacje???
a jak byl to czemu go niewidziałem przeciesz calą Ardee przeszukalem (nie za Lee ale za kosztownosciami )i ge nie było
z gory dziekuja za odpowiedz
(troche sie martwie ze go jeszcze nie widzialem bardzo go lubie i chcialbym mu pomuc w jego sprawie z krolem )
Użytkownik Xardas 2006 dnia Dec 3 2006, 07:47 PM napisał
mam takie pytanie czy Lee jest w G3??
czytałem na jednej stronce ze jest ale (uwaga) jest z nami w Ardeii i walczy!!!!
a jak byl to czemu go niewidziałem przeciesz calą Ardee przeszukalem (nie za Lee ale za kosztownosciami )i ge nie było
(troche sie martwie ze go jeszcze nie widzialem bardzo go lubie i chcialbym mu pomuc w jego sprawie z krolem )
[post="51092"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Lee jest w Klanie Ognia
Użytkownik Guest dnia Jan 21 2007, 04:29 PM napisał
Ja jeszcze się dziwię dlaczego jeszcze ktoś gra w G3 a miała być cudowna gra a co wyszło ? szkoda słów,
Jestem ciekaw kiedy będą pierwsze pozwy sądowe, niby ma być dobra i działająca gra a tu zonk !!!
eh....
Jestem ciekaw kiedy będą pierwsze pozwy sądowe, niby ma być dobra i działająca gra a tu zonk !!!
eh....
[post="53156"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To nie pierwsza gra która rozczarowała. Jak ktoś chce to gra. Fabuła ciągle jest spoko tylko te cholerne bugi:/
Zresztą nie o tym temat.