Czy wiedzieliście już, że na bagnach za opuszczoną chatką jest dziwny ołtarzyk? Jest malutki i świeci się na nim niebieskie światełko, które widać z odległości drugiej grupy zbieraczy ziela ( zasięg widzenia 300%). Czy to dawne miejsce składania czci Śniącemu? Jeśli spotkaliście się z czymś takim to napiszcie o co z tym chodzi. Bo gdy na to klikałem i uderzałem mieczem to absolutnie nic się nie działo.
[GI] Ołtarzyk na bagnach
Sądzę, że dali to jako takie upiększenie do gry, przecież, to może być najzwyklejsza kapliczka, w której modlili się kiedyś np. orkowie, na pewno nie jest z nią związane, żadne zadanie konieczne do skończenia gry, może jakieś poboczne (choć wątpię)
THX, że mi o tym powiedziałeś, wcześniej nie zwróciłem uwagę na te światełko
THX, że mi o tym powiedziałeś, wcześniej nie zwróciłem uwagę na te światełko
-Jeśli ktoś pamięta z filmiku na początku gry to jest kula magiczna która została wykorzystana do tworzenia Bariery.
-A co do tej książki w mrocznych tajemnicach-jest to przedmiot questowy.Idziemy do jakiegoś maga(już nie pamiętam przeszedłem MT dość sporo czasu temu)i dajemy mu tą książkę i wyjaśnia coś nam.
-A co do tej książki w mrocznych tajemnicach-jest to przedmiot questowy.Idziemy do jakiegoś maga(już nie pamiętam przeszedłem MT dość sporo czasu temu)i dajemy mu tą książkę i wyjaśnia coś nam.