oj, coś kiepsko u was z gildiami
opisywaną postacią grałem dość dawno i w sumie nie wiem gdzie teraz są (o ile są te save'y), ale było to coś ok:
1. Akodo Ryu (chyba =p)
2. male
3. d.elf
4. złodziej (?)
5. mag bitewny chyba
6. ok. 44
7. nie pamiętam, były zmienne bo i przedmioty które sobie tworzyłem miały różny zakres bonusów.
8. też ni pamiętam. na bank akrobatyka na 100, to chyba każdy ma. pewnie wysoko łuk, długie ostrze. nie bawiłem się specjalnie w statsiarstwo
9. Chryzamer, Deadryczny Łuk, ten śmieszny dagger z absorbcją życia i kondycji, który się dostaje od szefa Morag Tong chyba
10. kirys bogów, oblicze kogośtam +30 do charyzmy chyba, reszta pewnie szklana i jak trzeba było to buty apostoła, reszta szklana pewnie, bo lekkie i dobre. Cała bizuteria i ubrania na najwyższym poziomie, zaklęta na +0-30 siła/szybkość stale (zdejmowało się i zakładało aż uzyskało się zadowalający poziom), Wampiryczny Sygnet jeszcze.
11. Ja wiem, magia słaba jest, raczej używałem tylko supportowej, albo dla zabawy.
12. w pancerzach napisałem
13.
Gildia Wojowników - Mistrz
Gildia Złodziei - Arcyzłodziej
Gildia Magów - Arcymag
Ród Hlaalu - Arcymistrz
Morag Tong - Mistrz
Świątynia - gdzieś wysoko dość
Legion Cesarski - nie pamiętam czy byłem
ta spółka kopalniana - gdzies w połowie
może coś jeszcze
14. Nie wiem, nieprzeliczalna.
reputacja: ok 44 (bez zbliżenia się nawet do głównego questu)
i miałem z 80% artefaktów w grze, włąsnie się zastanawiałem jak nakosić tyle siły, żeby ukraść młot z muzeum w twierdzy smutku.