Czas na moją słodką idiotkę, a że na jej temat dużo można powiedzieć, ułożę swój szablon XD
Ogólnie: Jest to moja druga postać w Morku (Pierwszą była Dunmerka/Mag Bitewny, która ukończyła scenariusz i oblazła chyba całą wyspę), zaczęta grubo ponad rok temu, ale teraz wróciłam do gry.
Rasa: Leśny Elf
Imię: Sharivar
Wygląd: Ruda, zielonooka, piegowata - przeszła lifting po zainstalowaniu Better Heads/Body packów
Dób w grze: okolo 650
Klasa: Łucznik
Poziom: 50
Znak: Dama
Statystyki (wszystkie z ekwipunkiem) -
Zdrowie: 645
Mana: 96
Kondycja: 508
Siła: 224 -_-'
Inteligencja: 96
Siła Woli: 86
Zwinność: 100
Szybkość: 100
Wytrzymałość: 98
Osobowość: 100
Szczęście: 62
Um. główne -
Celność 100
Długie ostrze 100
Atletyka 85
Tarcza 73
Lekki pancerz 73
Um. dodatkowe
Bez zbroi 32
Włócznia 100
Przywrócenie 65
Skradanie się 74
Średni pancerz pancerz 49
Organizacje:
Ród Redoran - Arcymistrz
Gildia Magów - Arcymag
Świątynia - Patriarcha
Reputacja 40
Grzywna 0
Ekwipunek:
Zbroje - Hełm Oreyna Niedźwiedziej Łapy, Ebonowa Zbroja, Szklane karwasze, naramienniki, nagolenice i tarcza (jeszcze nie wiem co na nich zakląć), Buty Apostoła i Szata Czynów Redasa (obie "podłożone" w modzie, bo jak wiadomo, trzeba oddać je Świątyni, a są to moje ulubione przedmioty ), specjalnie przygotowane szaty i klejnoty z bonusami do siły.
Bronie -
główna: zbugowana jakimś cudem... zaklęty długi łuk - został mi w ręku po przyzwaniu (Ąkodo miał to samo z toporem), fajny bo nic nie waży i dodaje 10 do skilla XD
druga: Daedryczny długi miecz.
dodatkowe: pożeracz dusz, kilka szklanych paraliżujących sztyletów i zakrzywione daedryczne ostrze
Kasa!!
Na ręku: dużo... parę miliardów...
Sourveniry - też dużo. Nie mówiąc o tym, co sprzedałam krabowi, jednak cały ten sprzęt poszedł się walić po reinstalacji gry.
Kolekcjonuję: Fliny i książki. I niektóre pancerze.
Zdjęcia zostały lekko upiększone ;]
Ogólnie: Jest to moja druga postać w Morku (Pierwszą była Dunmerka/Mag Bitewny, która ukończyła scenariusz i oblazła chyba całą wyspę), zaczęta grubo ponad rok temu, ale teraz wróciłam do gry.
Rasa: Leśny Elf
Imię: Sharivar
Wygląd: Ruda, zielonooka, piegowata - przeszła lifting po zainstalowaniu Better Heads/Body packów
Dób w grze: okolo 650
Klasa: Łucznik
Poziom: 50
Znak: Dama
Statystyki (wszystkie z ekwipunkiem) -
Zdrowie: 645
Mana: 96
Kondycja: 508
Siła: 224 -_-'
Inteligencja: 96
Siła Woli: 86
Zwinność: 100
Szybkość: 100
Wytrzymałość: 98
Osobowość: 100
Szczęście: 62
Um. główne -
Celność 100
Długie ostrze 100
Atletyka 85
Tarcza 73
Lekki pancerz 73
Um. dodatkowe
Bez zbroi 32
Włócznia 100
Przywrócenie 65
Skradanie się 74
Średni pancerz pancerz 49
Organizacje:
Ród Redoran - Arcymistrz
Gildia Magów - Arcymag
Świątynia - Patriarcha
Reputacja 40
Grzywna 0
Ekwipunek:
Zbroje - Hełm Oreyna Niedźwiedziej Łapy, Ebonowa Zbroja, Szklane karwasze, naramienniki, nagolenice i tarcza (jeszcze nie wiem co na nich zakląć), Buty Apostoła i Szata Czynów Redasa (obie "podłożone" w modzie, bo jak wiadomo, trzeba oddać je Świątyni, a są to moje ulubione przedmioty ), specjalnie przygotowane szaty i klejnoty z bonusami do siły.
Bronie -
główna: zbugowana jakimś cudem... zaklęty długi łuk - został mi w ręku po przyzwaniu (Ąkodo miał to samo z toporem), fajny bo nic nie waży i dodaje 10 do skilla XD
druga: Daedryczny długi miecz.
dodatkowe: pożeracz dusz, kilka szklanych paraliżujących sztyletów i zakrzywione daedryczne ostrze
Kasa!!
Na ręku: dużo... parę miliardów...
Sourveniry - też dużo. Nie mówiąc o tym, co sprzedałam krabowi, jednak cały ten sprzęt poszedł się walić po reinstalacji gry.
Kolekcjonuję: Fliny i książki. I niektóre pancerze.
Zdjęcia zostały lekko upiększone ;]