Szukam
Użytkownik Ekhtelion dnia nie, 02 mar 2008 - 12:46 napisał
To ilu masz graczy i kogo? Dobrze by było by nie dublować się.
Right. Powinien zostać napisany jakiś kodeks sesjowy, w którym uwzględniona będzie zasada nie dublowania się graczy, czyli by jeden gracz nie grał w dwóch sesjach jednocześnie. W tym przypadku Matt.
Cytat
Powinien zostać napisany jakiś kodeks sesjowy, w którym uwzględniona będzie zasada nie dublowania się graczy, czyli by jeden gracz nie grał w dwóch sesjach jednocześnie.
Po co pisać jakiś kodeks ? Wystarczy się między nami umówić, że każdy gracz gra tylko w jednej, obecnie aktywnej sesji i będzie ok.
Nosz zaraz mnie coś weźmie. tar jesteś co dziennie na forum, a nie możesz sklecić jednego posta w sesji? Już ścierpię to że Theoden darował sobie odpisywanie po kilku postach.
Albo deklarujesz codzienne odpisywanie, albo nie trzymaj miejsca innym. Sesje jest w początkowych stadiach, więc mogę przyjąć kogoś za ciebie.
Albo deklarujesz codzienne odpisywanie, albo nie trzymaj miejsca innym. Sesje jest w początkowych stadiach, więc mogę przyjąć kogoś za ciebie.
Jak komuś się nie chce grać, to niech przynajmniej napisze tu o tym i się weźmie kogoś innego.
Jaj nie róbcie, pisałem że mało mnie uświadczycie? Pisałem. Wróciłem to będę odpisywał nie histeryzujcie.
A poza tym cos pod górkę mi sypiesz Ven...
A poza tym cos pod górkę mi sypiesz Ven...