[NWN2] Czarodziej elf

Witam wszystkich! Mam mały problem. Otóż gram w NWN2 od kilku dni i pare razy przechodze kampanie. Dlaczego nigdy nie dokańczam? Bo w pewnym momencie uświadamiam sobie że coś zepsułem w postaci. Chciałbym żeby ktoś mi doradził bo chciałbym stworzyć sobie takiego elfa czarodzieja, który walczył by nieźle na 2 miecze oraz porządnie walił z zaklęć. Czy jest jakiś specjalny sposób na zrobienie takiej postaci? Zależy mi tylko na 20-lvl'owym czarodzieju elfie z 2 mieczami i czarami na obrażenia + kilka czarów ochronnych( tarcza, zbroja maga). Jak rozdzielić atuty,umiejętności? Jaki dać sprzęt? Co moge zrobić?
Odpowiedz
eee czarodziej na 2 miecze???to chyba by trzeba było w zręczność iść ale to rapier albo coś..bo żeby mieć dobre staty na dwie bronie i atuty to wysoka zręczność jest potrzebna wiec atut finezja w walce to podstawa...ale czysty mag będzie miał bardzo mało ataków w rundzie i mało kp i malutko życia...nie wiem czy czysty mag to dobry pomysł na dwie bronie....
Odpowiedz
Czysty Czarodziej walczący dobrze i rzucający zaklęcia? Nie ma szans. Nieważne jakie atuty i atrybuty masz, i tak nic to nie pomoże... Dlaczego? Odsyłam do Podręcznika Gracza D&D 3.5 ed., a konkretniej do opisów klas i ich tabel. Możesz najwyżej kombinować z wieloklasowacami.
Odpowiedz
W innym wypadku możesz zrobić "mieszańca", np. 10 level'ów jako wojownik, a 10 jako czarodziej. Ale wtedy będzie się jeszcze trudniej grało...
Mówiąc w skrócie: stworzenie postaci, która Ci się marzy jest niemożliwe.
Odpowiedz
dzięki już nie trzeba już mam pro postać
dałem 15 w zr. w charyzme też i 18 int. mądrości nie potrzebowałem więc najmniej jak można, con. 13 a reszte w siłe i na levelach daje. poza tym walka dwiema broniami i wszystko co związane ze zwiększeniem premii do ataku oraz atuty w magie i odpowiednie czary i co 2 uderzenie moimi mieczami jest trafne i jak na ten level zadaje dużo dmg nie wspominając o moich czarach:P Jak dla mnie zadawanie dmg'u większego i częstszego od wroga jest plusem oraz dobre zaklęcia też. może kiedyś przyśle screeny:P
Odpowiedz
no to serio czarodziej z Ciebie...
juz na początku takie bonusy... ;]

ja gram czarnoksiężnikiem - 12 lvl i słąbo coś mi się rozwija, ale mam nadzieję że póżniej będzie wymiatał lepiej
Odpowiedz
Po tym, jak padłem ofiarą oszustwa inwestycyjnego, byłem trochę nowicjuszem i zdenerwowanym, jeśli chodzi o usługi odzyskiwania kryptowalut, ponieważ nie miałem o tym pojęcia. Ale dzięki pomocy i wsparciu zespołu ds. odzyskiwania GENUINE HACKERS, jestem teraz bardzo pewny siebie i wiem, że utracone środki można odzyskać. Nie potrafię wyrazić słowami, jak bardzo zespół mnie uspokoił dzięki swojemu profesjonalizmowi i uczciwości podczas całego procesu odzyskiwania, aż do odzyskania wszystkich utraconych środków. Bez wahania poleciłbym Państwa usługi kolejnym ofiarom, które padły ofiarą oszustwa. Też. Dobra robota, GENUINE HACKERS. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt mailowy pod adresem GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM lub przez WhatsApp pod numerem +1 (260) 218-3592.
Odpowiedz
← Neverwinter Nights

Czarodziej elf - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...