Gość_Forgotten*
Inteligentny
Nałogowy
Spamer
Blogowy
Robi
Ucztę
Czarnym
Kurom
Wódz Wojenny
Ilość postów: 3709
Klasa: Ork
Kronika
Uzupełniająca
Robocze
Okrucieństwa
Mamy Muminka
Trubadur
Ilość postów: 402
Klasa: Bard
Maniakalna
Agresja
Małego
Yeti
Gość_Forgotten*
Małgosia
Atakuje
Małego
Yeti
Manualnym
Ubijakiem
Made
In
Northern
Korea...
ATAK!
Wódz Wojenny
Artystyczne
Tortury
Amunicji
Kalibrowanej
Eth Yeti się ciągle powtarza
Wódz Wojenny
Jopowaty
Anarchista
Pomaga
Osikować
Narnię
Sokiem
Krowiej
Ikony
Adept drogi trucizny
Ilość postów: 287
Klasa: Zabójca
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Ambitny
Cycek
Harcerki
Elokwentnie
Tłumaczył
Atakującym
ORMO-wcom
Wolę
Ciapowatego
Anarchisty.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Krasnoludzki weteran
Irracjonalny
Rębacz
Edward
Napastliwie
Kopie
Imiennika.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Starszy
Ilość postów: 1516
Klasa: Wampir
A ndaluzyjskiemu
R owerzyście
A bsolutnie
B rakuje
A nimuszu
Starszy
Ilość postów: 1516
Klasa: Wampir
U przedzony
R ewolucjonista
O dsprzedaje
K onieczne
I luzjonistom
E eteryczne
M łotki
Krasnoludzki weteran
Małpa
Akwizytorka
Robiła
Ustęp
Drobnymi
Zębami
Ą -> Aplikując
Ciacho
Cytat
Pozdrawiam.