Odznaczenia na forum
Wiecie co, przyszedł mi do głowy pewien pomysł.
W związku z tym, że niedawno ruszyła druga tura konkursów, po zakończeniu jej wiele osób będzie mieć więcej niż jeden Kielich Wiedzy. Dlatego pomyślałem o dodatkowym Odznaczeniu. Można by zrobić tak, że osoba, która ma 3 lub 5 [ z naciskiem na 3 ] Kielichy Wiedzy, otrzyma dodatkowo [ no właśnie, potrzebna nazwa + obrazek ].
Odznaczenie to byłoby pewnym urozmaiceniem, oraz przede wszystkim byłoby prestiżowe, bo aktualnie stosunkowo dużo osób ma Kielichy Wiedzy.
Co o tym myślicie?
W związku z tym, że niedawno ruszyła druga tura konkursów, po zakończeniu jej wiele osób będzie mieć więcej niż jeden Kielich Wiedzy. Dlatego pomyślałem o dodatkowym Odznaczeniu. Można by zrobić tak, że osoba, która ma 3 lub 5 [ z naciskiem na 3 ] Kielichy Wiedzy, otrzyma dodatkowo [ no właśnie, potrzebna nazwa + obrazek ].
Odznaczenie to byłoby pewnym urozmaiceniem, oraz przede wszystkim byłoby prestiżowe, bo aktualnie stosunkowo dużo osób ma Kielichy Wiedzy.
Co o tym myślicie?
Można dać coś takiego, pod warunkiem, że trudno byłoby to zdobyć. Po zdobyciu dajmy na to 5 kielichów mógłby mieć odznakę złotej zastawy.
Faktycznie, 5 będzie lepiej.
Większy prestiż.
[Dodano po 29 dniach]
Szukałem czegoś "pod zastawę" ale niestety nie znalazłem nic.
W zamian za to wykombinowałem somthing like that:
"Arcykielich Mędrca" / x / Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy. / Permanentny
x = ma ktoś pomysł?
Co o tym myślicie, ke?
Większy prestiż.
[Dodano po 29 dniach]
Szukałem czegoś "pod zastawę" ale niestety nie znalazłem nic.
W zamian za to wykombinowałem somthing like that:
"Arcykielich Mędrca" / x / Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy. / Permanentny
x = ma ktoś pomysł?
Co o tym myślicie, ke?
Proponował bym żeby było 5 z minimum dwoma pagonami, bo jeden to za mało, a trzy to przesada.
Nazwa: Arcykielich Mędrca.
Tytuł: Zwycięzca pięciu różnych konkursów wiedzy.
Jak i komu przyznawana: Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy.
Charakter: Permanentny.
Do tego grafika i można wstawać do tabeli.
Tytuł: Zwycięzca pięciu różnych konkursów wiedzy.
Jak i komu przyznawana: Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy.
Charakter: Permanentny.
Do tego grafika i można wstawać do tabeli.
Naprawdę, za długi ten tytuł. Krótko i zwięźle, Wielki Znawca i tyle.
Cytat
"Arcykielich Mędrca" / Wielki Znawca / Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a kilku wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy. / Permanentny
Co z tym? Pomysł tak obleciał kurzem, że ledwo widać co to. ;>