Chciałabym zauważyć, że wszystkie te odznaczenia są pisane jak dla mężczyzny - czyżby nacisk na to, że otrzymają je tylko użytkownicy tej płci, czy też zgarniają większość i nie ma sensu tego dzielić?
Dziękuję Przy okazji zauważyłam, że konkurs o ToEE nie jest objęty "oficjalną" hmm...opieką. To oznacza, że nie będzie odznaczenia dla znawcy tej gry? Z tego co wiem przestrzegamy tam zasad jak dla innych konkursów.
Chciałabym zauważyć, że wszystkie te odznaczenia są pisane jak dla mężczyzny - czyżby nacisk na to, że otrzymają je tylko użytkownicy tej płci, czy też zgarniają większość i nie ma sensu tego dzielić? wink.gif
Przyprowadź na forum kilkadziesiąt kobiet to to zmienimy
W związku z tym, że niedawno ruszyła druga tura konkursów, po zakończeniu jej wiele osób będzie mieć więcej niż jeden Kielich Wiedzy. Dlatego pomyślałem o dodatkowym Odznaczeniu. Można by zrobić tak, że osoba, która ma 3 lub 5 [ z naciskiem na 3 ] Kielichy Wiedzy, otrzyma dodatkowo [ no właśnie, potrzebna nazwa + obrazek ].
Odznaczenie to byłoby pewnym urozmaiceniem, oraz przede wszystkim byłoby prestiżowe, bo aktualnie stosunkowo dużo osób ma Kielichy Wiedzy.
Szukałem czegoś "pod zastawę" ale niestety nie znalazłem nic.
W zamian za to wykombinowałem somthing like that:
"Arcykielich Mędrca" / x / Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy. / Permanentny
Jak i komu przyznawana: Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a aż pięciu wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy.
Charakter: Permanentny.
Swoją drogą dlaczego odznaczenie "Pierwszej brygady" ma na sobie cthulu? Bo tak jakby nie moge znaleźć związku i Cthulu się raczej pozytywnie nie kojarzy.
Czy ja wiem czy Ctulhu akurat. Nie wiem czy to nie jeden z symboli chaosu w świecie Warhamca. A poza tym nie ma sie kojarzyć pozytywnie, co najwyzej neutralnie.
"Arcykielich Mędrca" / Wielki Znawca / Odznaczenie dla użytkownika, który posiada ponadprzeciętną wiedzę nt. nie jednej, a kilku wybranych gier cRPG. Jedynym sposobem na zdobycie tego Odznaczenia jest analogicznie zgromadzenie aż pięciu Kielichów Wiedzy. / Permanentny
Co z tym? Pomysł tak obleciał kurzem, że ledwo widać co to. ;>