[GII] Ulubione zadanie
Jak dla mnie - najprawdopodobniej Próba Ognia, oraz zadania Nowicjuszy - "Mieciu przynieś, Mieciu wynieś, Mieciu pozamiataj" , aczkolwiek grube, majestatyczne mury Klasztoru Innosa i lecąca w tle ciężka muzyczka poczyniły na mnie wrażenie czynienia czegoś ważnego, wręcz "wiekopomnego", nawet jeśli w rzeczywistości sprowadzało się do roznoszenia po włościach klasztoru suszonej kiełbasy
Najbardziej podobała mi się próba ognia. Była to bardzo trudna misja, jednak jej wykonanie dawało dużą satysfakcję, ponieważ zostawało się magiem ognia!!!
mi sie podobała misja od Torlofa żeby wpuścić do zamku w góniczej dolinie orków.
Najfajniejsze to odbicie i naprawianie Oka Innosa. Poszukiwacze, adrenalina, szczypta niepewności, nuta strachu (poeta ze mnie ), a na końcu rytuał odwrócenia w Słonecznym Kręgu i towarzyszące mu efekty specjalne, gra świateł...
Jeśli chodzi o mnie, to najbardziej przypadł mi do gustu quest Grega: odszukać skarby Taki Morrowindowaty: wskazówka i szukaj! XD Może to NK, ale najlepszy
Światła fajne, ale strasznie sztucznie to wyglądało
Cytat
a na końcu rytuał odwrócenia w Słonecznym Kręgu i towarzyszące mu efekty specjalne, gra świateł...
Światła fajne, ale strasznie sztucznie to wyglądało
Hehe, zadanie od Torlofa by mieć go na kapitana, ZWŁASZCZA jeśli grasz łowcą smoków,( najlepsi są!!!!) Śmierć paladynom!
W nocy kruka portale i cały proces Jarkendaru, Krajobrazy były miodźo!
W nocy kruka portale i cały proces Jarkendaru, Krajobrazy były miodźo!
No ja Torlofa zawsze wybieram ;] Fajny nawet jest filmik jak zielonoskórzy siedzą przy ognisku a tu niespodzianka ;] No i walka niezła, ale też lubię walczyć z orkami jak oblegają kopalnie gdzie w 2 rozdziale mieliśmy zabić zębacze aby dostać informacje ;] No i oczywiście polowanie na smoki włącznie z dworem w NK podobają mi się ogólny zarys zadań ale pracowanie dla piratów, tam też są nawet niezłe zadania