[GII] Ulubione zadanie
Za najlepszą misję uważam polowanie na smoki. Druga w kolejności jest zbieranie smoczych jaj dla Beneta. Trzecia to Brutus i jego chrząszcze, na tym samym poziomie jest to zadanie z dostarczeniem jedzenia strażnikowi więzienia w zamku w koloni górniczej(niby śmieszne zadania ale dostaje się za nie niemało EXP-eków). Na czwartym jest szukanie Oka Innosa(ten pościg był taki pasjonujący, wszędzie pełno trupów nowicjeszy i z każdym krokiem bliżej tego kręgu coraz więcej Poszukiwaczy).Na końcu mojej listy jest zadanie od Ignaza(tego alchemika w porcie) każe ci kogoś bobić fajnie(gdyby jeszcze za to zapłacił[jako najemnik poczułem się niedowartościowany]).
Za zadanie Brutusa z chrząszczami (nadal drżę po nocach... ) jest dużo expa.
A fajne misje są gdy się jest nowicjuszem. Próba ognia i 3 zadania od rady. Są spoko. Tego drugiego (Ulf) po drodze pozbyłem się wcześniej (i miałem nosa), a na końcu ostatni upierdliwiec. To jest najfajniejsze. No i jeszcze naprawa oka. Gdy zostajesz przyjętym do Rady Magów Ognia i dostajesz szatę Arcymaga.
A fajne misje są gdy się jest nowicjuszem. Próba ognia i 3 zadania od rady. Są spoko. Tego drugiego (Ulf) po drodze pozbyłem się wcześniej (i miałem nosa), a na końcu ostatni upierdliwiec. To jest najfajniejsze. No i jeszcze naprawa oka. Gdy zostajesz przyjętym do Rady Magów Ognia i dostajesz szatę Arcymaga.
Szacunek
To jest fajne... Z reguły w pojedynkach czekałem na pierwszy cios nie wyciągając broni Wtedy się reszta na niego rzucała i były jaja
Potem Oko Innosa
Bo to najdłuższy quest w grze
Polowanie na smoki
No bo Łowcą byłem! A wiadomo, mieczem miło się siecze smoczki... :]
To jest fajne... Z reguły w pojedynkach czekałem na pierwszy cios nie wyciągając broni Wtedy się reszta na niego rzucała i były jaja
Potem Oko Innosa
Bo to najdłuższy quest w grze
Polowanie na smoki
No bo Łowcą byłem! A wiadomo, mieczem miło się siecze smoczki... :]