Ilość postów: 9
Witam!
Mam problem z Gothiciem II. Chodzi o to, że od pewnego czasu mam nowy system operacyjny- Windows Vista i zauważyłam, że przez to nie chodzą mi np. filmiki w Gothicu. Czy ktoś wie o jakiś patchach do Windowsa lub samej gry, które umożliwiłyby mi obejrzenie wszystkiego jak należy??
Z góry dziękuję za pomoc.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Klasa: Krasnolud
A nie jest to przypadkiem może spowodowane brakiem kodeków w systemie?
Możliwe, że tak. O tym nie pomyślałam. Ale skąd mam wiedzieć jakie kodeki ściągnąć?
Krasnoludzki weteran
Najlepiej jakąś paczkę od razu. ACE Mega Codec Pack zawiera chyba wszystkie możliwe. Możesz sobie wybrać jakiś preset który cię interesuje. 'Player' powinien wystarczyć.
Widocznie z tymi standardowymi nie działa. W sumie to trochęto dziwne, jednym chodzi wszystko bez problemów, a u innych nic nie działa:D Vista chodzi jak chce:D Ale znalazłam te kodeki i zobaczymy co teraz będzie. Mam nadzieję, że to coś pomoże.
Krasnoludzki weteran
Może MS nie dostał jakiś praw by zawrzeć jakies kodeki w nowym systemie. Takie tylko moje przypuszczenie. Może po prostu nie lubi się z G.
Krasnoludzki weteran
Może jeszcze nie jest do G2.
Krasnoludzki weteran
A zainstalowałaś w koncu te kodeki?
Adept drogi sztyletu
Ilość postów: 86
Klasa: Zabójca
Tez mam Viste no i faktycznie filmiki przy uruchamianiu gry nie chodza. Jednak gdy zaczynalem gre jakis filmik sie wlaczal i chodzil bez problemu.