Użytkownik Medivh dnia niedziela, 16 października 2005, 21:57 napisał
Moje plugi są takie:
-> Odgłosy Gorzkiego Wybrzeża - W polu Gorzkiego Wybrzeża słychać jakieś świerszce czy coś innego
-> Quest Collater PL - dziennik
-> Clean expanded cliff racers PL - trzy nowe typy skrzekaczy
-> Animal Realism PL - zwierzęta nie atakują (tylko chore i zarażone), chyba, ze je się samemu zatakuje
-> Zmieniony ciężar - zmienia ciężar widelcow itp. (1 kilo na widelec to chyba przesada...)
-> The regulars - ludzie siedzą w karczmach na krzesłach i są tam takze muzycy, którzy grają na bębnach
-> Sexy Almalexy - niby poprawia tekstury Almalexii. Nie wiem, bo jej jeszcze nie widziałem
-> Poprawione Pierścienie - poprawia tekstury pierścieni
-> Darker Morrowind - Steel Armor - steel armor podmienia tekstury i modele Stalowego Pancerza - od tej pory wygląda on bardziej szczegółowo, przy czym jest bardziej ciemniejszy
-> Darker Morrowind - Chitin Armor - Owy Plug-in podmienia tekstury Chitynowego Pancerza, dzięki czemu Morrowind staje się teraz bardziej atrakcyjny - pancerz wygląda lepiej (jest bardziej szczegółowy) oraz jest ciemniejszy...
-> Darker Morrowind - Bonemold Armors - podmienia modele i tekstury Kościanego Pancerza, dzieki czemu staje się on bardziej szczegółowy i zarazem jest ciemniejszy, co daje "gotycki" wizerunek pancerza.
Mialem jeszcze Dzieci, ale odkryłem, ze wyłącza mi sie gra jak ide do Balmory
I wyłączylem go...
Możesz dać link do stronki skąd można pobrać Darker Morrowind - Bonemold Armors ? Byłbym wdzięczny.