Gdzie i u kogo dostanę zadanie Złoto dla zuchwałych??
[W1] Problem akt 3!
U posłańca, który pojawia się po wykonaniu zadania "Sześc stóp pod ziemią" lub "Echa Przeszłości".
Oświadczam, że ostatni raz odpowiadam na pytanie do którego odpowiedź można w 3 sekundy znaleźć w poradniku do gry. Załączonego notabene do oryginalnej gry.
Oświadczam, że ostatni raz odpowiadam na pytanie do którego odpowiedź można w 3 sekundy znaleźć w poradniku do gry. Załączonego notabene do oryginalnej gry.
Kurwy zachowaj dla siebie.
Poszukaj, pobiegaj ewentualnie wczytaj wcześniejszego save'a.
Poszukaj, pobiegaj ewentualnie wczytaj wcześniejszego save'a.
U mnie posłanic pojawił sie w Wyzimie klasztornej , po wykonaniu zadania dla Yevina obok płatnerza zakonu
[Dodano po chwili]
Mam pytanie czy przed Questem Złoto dla zuchwałych, moge wykonać dla Zygfryda zadanie ,,6 stóp pod ziemią?". Zaznaczam że posłaniec już mi powiedział o napadzie na bank. Dla Yevina wykonałem misje w kanale ( ruiny elfów).
[Dodano po chwili]
Mam pytanie czy przed Questem Złoto dla zuchwałych, moge wykonać dla Zygfryda zadanie ,,6 stóp pod ziemią?". Zaznaczam że posłaniec już mi powiedział o napadzie na bank. Dla Yevina wykonałem misje w kanale ( ruiny elfów).
Cytat
tak, bez problemu