Ostatnio naszło mnie trochę na myślenie. Zdobywam nowe umiejętności (1 klasa technikum) i obecnie jestem na etapie głębszego poznawania PHP, i chciałbym wiedzę jakoś spożytkować (reklamy na stronach www) i moje pytanie, czy macie pomysł na DOBRĄ tematykę dla strony www?
Wiem jakie są wymogi na takową ale konkretów nie mam...
1) Temat niewyczerpany, ciągle się coś w nim dzieje i ciągle są zmiany
2) Na temat można prowadzić dyskusje, mieć z nim problem etc. (przydatność forum)
3) Mało stron o podobnej tematyce (np. Fantasy, Gothic itp. teraz to bzdura za dużo dobrze postawionych serwisów istnieje)
4) Tematyka którą ktoś może się interesować i jest to sporo grono ludzi (wpływ używania nawozów sztucznych na rozmnażanie się motyli odpada)
Coś w tym sensie, sam nie mogę nic wymyślić, bo moje pojęcie rozwija się wkoło tego co lubię (Fantastyka, RPG) a tego już na kilogramy...
Wiem jakie są wymogi na takową ale konkretów nie mam...
1) Temat niewyczerpany, ciągle się coś w nim dzieje i ciągle są zmiany
2) Na temat można prowadzić dyskusje, mieć z nim problem etc. (przydatność forum)
3) Mało stron o podobnej tematyce (np. Fantasy, Gothic itp. teraz to bzdura za dużo dobrze postawionych serwisów istnieje)
4) Tematyka którą ktoś może się interesować i jest to sporo grono ludzi (wpływ używania nawozów sztucznych na rozmnażanie się motyli odpada)
Coś w tym sensie, sam nie mogę nic wymyślić, bo moje pojęcie rozwija się wkoło tego co lubię (Fantastyka, RPG) a tego już na kilogramy...