W nowym Wiedźminie wcielimy się w Ciri

wiedźmin 4

Tegoroczne The Game Awards to nie tylko wyróżnienia, ale także okazja do zaprezentowania nadchodzących gier. Jedną z tych mocniej oczekiwanych jest z pewnością "Wiedźmin 4". Polskie studio CD Projekt Red przygotowało filmowy zwiastun, który był okazją do zaprezentowania protagonistki w kolejnej odsłonie serii. Tym razem pokierujemy losami sławnej Cirilli, którą mieliśmy okazję poznać bliżej przy okazji "Dzikiego Gonu".

Zwiastun nawiązuje trochę do tego przy okazji wspomnianej "trójki", za motyw przewodni obierając walkę z potworami, choć nie zawsze chodzi tutaj o te oczywiste maszkary. Filmowy zwiastun możecie zobaczyć poniżej:

Część graczy nie jest zaskoczona tą decyzją, podczas gdy niektórzy woleliby zwykły kreator postaci, gdzie sami stworzymy własną postać. Czy Ciri wciąż posiada swoje moce i jak to ma się do jej niebezpiecznej profesji? Twórcy bronią swojej decyzji, uważając to za naturalną kolej rzeczy. W rolę Cirilli w polskiej wersji językowej wcieli się Jagoda Jasnowska.

Czy wam przypadła do gustu decyzja o tym, że pokierujemy losami właśnie tej postaci?

Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Mam wrażenie, że to fabularnie tak źle wyjaśnią... że aż się ten problem rozleje na całą grę. Osobiście po cichu liczyłem, że stworzymy własnego wieśmana a Pani Ciri będzie naszym Geraltem
Odpowiedz
← Nowości

W nowym Wiedźminie wcielimy się w Ciri - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...