[W1] Drobiazgi, drobiażdżki i duperele
Dzisiaj zrobiłem przez przypadek coś bajeranckiego. Walczyłem z południcą i zostałem oślepiony. Styl szybki mieczem srebrnym. Gdy oślepienie się kończyło, a ja klikałem na nią ciągle, by od razu zaatakował coś się wydarzyło Cofnął rękę z mieczem, przytrzymał z tyłu, miecz zaczął się ładować energią i wbił go w pierś południcy. Wtedy przeszło wyładowanie i południca padła na raz. Jak to wyglądało! Patrzyłem potem po skillach, wiem, że są dające binusy, gdy stwór jest oślepiony, ale nie było, gdy ty jesteś. Nie wiem, jak to powtórzyć. To było wyczesane!
Gość_drobiazgowiec*
Spodobało mi się zdobywanie kart, ale miałem problem z postraszeniem wieśniaków w młynie.
Początkowo nie mogłem wejść do budunku po odprowadzeniu kobiety do domu babci.
Poszedłem pod wieczór nastepnego dnia przed młyn gdzieś tak około 19tej. i postałem chwile to kobieta wyszła do mnie z budunku.
Mogłem więc poczęstować ją winem i wytarzać w mące a przede wszystkim nastraszyć wieśniaków.
Poczucie humoru jest z książek Sapkowskiego. Bosko.
Początkowo nie mogłem wejść do budunku po odprowadzeniu kobiety do domu babci.
Poszedłem pod wieczór nastepnego dnia przed młyn gdzieś tak około 19tej. i postałem chwile to kobieta wyszła do mnie z budunku.
Mogłem więc poczęstować ją winem i wytarzać w mące a przede wszystkim nastraszyć wieśniaków.
Poczucie humoru jest z książek Sapkowskiego. Bosko.
O tej w domku niedaleko Wielebnego. Vesnę tam odprowadziłem po tym rozboju i próbie gwałtu. Tam w domu siedzi babcia Vesny i tylko gada: "Vesna przyniosła mi winko, ona bardzo dobrze zna się na winach..."
Jak po nocy z Shani babcia cię złapie to puśćcie jej tekst "zdychaj babo!", na serio, umiera
Jak rozmawiamy z Baraniną, to on mówi coś w stylu:
-Czy ja wyglądam na dziwkę?
-Nie.
-To czemu próbujesz mnie wydymać?!
Jest to cytat z Pulp Fiction - rozmowa Jules'a z Brettem
Jules: "Does he look like a bitch?
Brad: "Nnnnnno"
Jules: "Then why you try to f*ck him like a bitch"
-Czy ja wyglądam na dziwkę?
-Nie.
-To czemu próbujesz mnie wydymać?!
Jest to cytat z Pulp Fiction - rozmowa Jules'a z Brettem
Jules: "Does he look like a bitch?
Brad: "Nnnnnno"
Jules: "Then why you try to f*ck him like a bitch"
Ja umarłam przy tekście Geralta, kiedy przechodzimy obok szpitala w Wyzimie Klasztornej:
"Psia krew, jaki jestem mroczny"
Bądź po spotkaniu z rycerzem Zygfrydem i różnymi perypetiami z nim związanymi "Prawie robi wielką różnicę".
Ale i tak wygrywa rozmowa Geralta z Siemkiem o sposobach zażywania pewnego narkotyku XD...
"Psia krew, jaki jestem mroczny"
Bądź po spotkaniu z rycerzem Zygfrydem i różnymi perypetiami z nim związanymi "Prawie robi wielką różnicę".
Ale i tak wygrywa rozmowa Geralta z Siemkiem o sposobach zażywania pewnego narkotyku XD...
Zajrzyjcie sobie w pliki gry, Wiedźmin->Data->music->voicesets->test. Nieusunięte głosy z bety chyba. 'Allach akbar!Allach akbar!' xD
Dla mnie smaczkiem były te wszystkie 'filozoficzne' rozmowy z postaciami, np. z Zoltanem.
"Postęp jest jak stado świń. Są z tego rozliczne korzyści, takie jak szynka, golonka. Ale co tu się później dziwić, że wszędzie nasrane?"
Król Foltest pod koniec gry:
"Nie chcę żadnej ku**wskiej bratniej pomocy!";p
W kryjówce Vincenta, Geralt:
"Kryjówka wilkołaka Vincenta, co on sobie myśli? Że jest jakimś superbohaterem?"
No i zakon z tym całym wielkim mistrzem, jednoznacznie mi się kojarzy:p
A te mutanty i cała jego wizja trochę jak inny mistrz, ten Mistrz z Fallout 1, 'Poprowadzą ludzkość do nowej przyszłości" czy coś takiego.
Dla mnie smaczkiem były te wszystkie 'filozoficzne' rozmowy z postaciami, np. z Zoltanem.
"Postęp jest jak stado świń. Są z tego rozliczne korzyści, takie jak szynka, golonka. Ale co tu się później dziwić, że wszędzie nasrane?"
Król Foltest pod koniec gry:
"Nie chcę żadnej ku**wskiej bratniej pomocy!";p
W kryjówce Vincenta, Geralt:
"Kryjówka wilkołaka Vincenta, co on sobie myśli? Że jest jakimś superbohaterem?"
No i zakon z tym całym wielkim mistrzem, jednoznacznie mi się kojarzy:p
A te mutanty i cała jego wizja trochę jak inny mistrz, ten Mistrz z Fallout 1, 'Poprowadzą ludzkość do nowej przyszłości" czy coś takiego.