[W1] Złoto dla zuchwałych

Wykonuję misję Złoto dla zuchwałych(napad na bank). Pogadałem chwilę z Zygfrydem i karze mi wejść ratuszem przypadkim weszłem dpowrotem do banku gdy wyszłem Zygfryda nie było a do ratusza nie da się wejść. Da się to naprawić czy muszę zaczynać grę od nowa?
Odpowiedz
Próbowałeś wejść ponownie przez magazyn? Tak jak za pierwszym razem?
Odpowiedz
Spóźniona odpowiedź, ale może komuś innemu się to przyda.
Czasem gra potrafi „zgubić” postacie lub blokować dostęp do lokacji, zwłaszcza jeśli próbujesz wrócić do ratusza czy banku w nietypowy sposób. Najpierw spróbuj wczytać wcześniejszy zapis gry, najlepiej sprzed momentu rozmowy z Zygfrydem – często to rozwiązuje problem, bo gra przywraca postacie do właściwych miejsc. Jeśli nie masz wcześniejszego save’a, możesz spróbować przejść misję, omijając interakcję z Zygfrydem, np. wyjść z banku i sprawdzić, czy pojawia się gdzieś w mieście. W skrajnych przypadkach, gdy postać nie reaguje i ratusz jest zablokowany, niestety jedynym wyjściem może być restart misji lub rozpoczęcie gry od wcześniejszego save’a – całkowite rozpoczęcie od nowa zwykle nie jest konieczne. Pamiętaj też, żeby w przyszłości często korzystać z kilku zapisów, bo Wiedźmin bywa kapryśny w takich zadaniach.
Odpowiedz
← Wiedźmin

Złoto dla zuchwałych - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...