Złoto dla zuchwałych - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_JessyGarcia*,
Spóźniona odpowiedź, ale może komuś innemu się to przyda.
Czasem gra potrafi „zgubić” postacie lub blokować dostęp do lokacji, zwłaszcza jeśli próbujesz wrócić do ratusza czy banku w nietypowy sposób. Najpierw spróbuj wczytać wcześniejszy zapis gry, najlepiej sprzed momentu rozmowy z Zygfrydem – często to rozwiązuje problem, bo gra przywraca postacie do właściwych miejsc. Jeśli nie masz wcześniejszego save’a, możesz spróbować przejść misję, omijając interakcję z Zygfrydem, np. wyjść z banku i sprawdzić, czy pojawia się gdzieś w mieście. W skrajnych przypadkach, gdy postać nie reaguje i ratusz jest zablokowany, niestety jedynym wyjściem może być restart misji lub rozpoczęcie gry od wcześniejszego save’a – całkowite rozpoczęcie od nowa zwykle nie jest konieczne. Pamiętaj też, żeby w przyszłości często korzystać z kilku zapisów, bo Wiedźmin bywa kapryśny w takich zadaniach.
Szakal,
Próbowałeś wejść ponownie przez magazyn? Tak jak za pierwszym razem?
Gość_Kuba*,
Wykonuję misję Złoto dla zuchwałych(napad na bank). Pogadałem chwilę z Zygfrydem i karze mi wejść ratuszem przypadkim weszłem dpowrotem do banku gdy wyszłem Zygfryda nie było a do ratusza nie da się wejść. Da się to naprawić czy muszę zaczynać grę od nowa?
Wczytywanie...