To, na co wszyscy wyczekaliśmy, w końcu nadeszło. Trailer "Wiedźmina" właśnie pojawił się w sieci. Co w nim znajdziemy? Klatę Henry'ego Cavilla, garbatą Yennefer, fragmenty z ekranizacji "Kwestii Ceny" oraz naszprycowanego eliksirami Geralta przygotowującego się do walki z gigantycznym potworem na bagnach.
Pierwszy teaser Wiedźmina od Netflixa
na necie już piszą, że "polaczki narzekają bo mało słowiański klimat" itp. ale no kurna... wg. mnie lekceważenie oczekiwań milionów zaznajomionych ze światem przedstawionym ukazanym w grach od CDP jest strzałem w stopę.
dobór aktorów typowo netflixowy, poczekam jednak na premierę i wtedy wydam opinie, ale nie ukrywam że póki co jestem bardzo sceptyczny.
dobór aktorów typowo netflixowy, poczekam jednak na premierę i wtedy wydam opinie, ale nie ukrywam że póki co jestem bardzo sceptyczny.
teraz gdy mamy już po kawałku obydwu produkcji, stwierdzam że o wiele większe nadzieje wiążę z produkcją Alzurs Legacy
Użytkownik Gość_112* dnia niedziela, 21 lipca 2019, 20:25 napisał
całkowicie skopali wygląd medalionu
co to ma być?
co to ma być?
Cytat
"Nieznajomy znów sięgnął w rozcięcie kaftana, wygrzebał okrągły medalion na srebrnym łańcuszku. Na medalionie wyobrażony był łeb wilka z wyszczerzonymi kłami."
- Opowiadanie Wiedźmin w zbiorze Ostatnie życzenieWięc wg. mnie medalion jest akurat spoko.