A więc jestem wampirem i stało się to dośc późno bo dopiero na 12 lvl. Nie byłoby to wielkim problemem, bo można się przeciez posilac niewinnymi ludzmi i wracac z powrotem do w miare normalnego stanu. Problem w tym że w mojej grze jest jakiś błąd i kiedy mój bohater napije sie krwi to przestaje się zupełnie ruszac. Chcę w tym miejscu zaznaczyc, że gra się absolutnie nie zacina.Moge wejśc w menu,ekwipunek,moge atakowac,rzucac czary, moge kucac i sie obracac a świat wokół mnie też pozostaje nienaruszony.jedyne co nie pasuje to fakt,że nie moge się kompletnie ruszac i skakac. Szukałem wielu sposobów, żeby jakoś tego uniknąc, ale nic nie dawało efektu. Zły i zniechęcony ruszyłem na poszukiwanie leku. Odnalazłem Romulusa Polusa. Problem w tym, że ten pan nic, a nic nie chciał rozmawiac o wampiryzmie tylko kazał mi znalesc 20 smoczych liści > i jeszcze inne roślinki. Nie moge podac ich dokładnej nazwy bo gra jest po włosku, a ja mimo pewnej znajomosci tego jezyka nie potrafie przetłumaczyc drugiej nazwy. Pilnie prosze o pomoc! O co tu chodzi? Wszyscy z wampiryzmem byli od razu wysyłani do Skingardu, a ja najpierw dostaje jakąs misje! Chce dodac, że jestem członkiem gildii magów więc może jest to jakoś związane. Prosze pomóżcie bo nie moge funkcjonowac z tą chorobą!
Edit nazwy tematu.
Edit nazwy tematu.