Użytkownik Ekhtelion dnia nie, 02 wrz 2007 - 15:09 napisał
[post="83096"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To drugie. Mam zamiar sobie nabić jak najwięcej postów, żeby jeszcze we wrześniu przekroczyć granicę tysiąca. No i potem szpanować przed panienkami, że mam 1000 postów na forum GE.
Zauważ, że ty powiedziałeś, żebym założył temat. Ja zadałem tylko niewinne pytanie w SB, po kilku odpowiedziach chciałem to skończyć. Ale sprawy zaszły trochę dalej. I, jak się już w to brnę, to będę brnął do końca.
Po drugie - spam to krótkie, nie wnoszące nic do tematu posty. A ja się nad swoimi trochę męczę - żeby dobrze oddać swoją wizję, żeby logiczne odpowiadać na wasze pytania.
A ogólnie - to jestem ciekawy. Jak już powiedziałem - czy wolicie wielkie bum, czy kilkaset małych pff, zakładając, że suma sił będzie równa. A jak zmieni się wasze zdanie, gdy trochę zmienimy warunki?
Jednym słowem - całość ma charakter... jakby to ująć... naukowo-filozoficzno-statystyczny. Żaden spam.
PS. Co wy się ostatnio tak uczepiliście tego celu w zakładaniu ankiet? Jak pytałem, czy wolicie WSAD czy strzałki, to nikt nic nie mówił. Niektórzy są po prostu ciekawi, jak myślą inni.
[Dodano po chwili]
Użytkownik Dany dnia nie, 02 wrz 2007 - 15:15 napisał
[post="83097"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ano na tym, że w samych algorytmach nie da się ująć ludzkiej inteligencji. A człowiek takową posiada i w tym przewyższa bossa. Może mieć nawet mniej siły, HP, ale i tak szanse będą wyrównane.