Gry czy internet?
Gdy siedzicie przy kompie częściej gracie w gry, czy serfujecie po necie?
Wolę gierki (2 głosy [7.69%])
Serfuje po necie (14 głosów [53.85%])
Najperw gry, potem internet (10 głosów [38.46%])
Gdy siedzicie przy kompie to co robicie: gracie w gry czy sprawdzacie coś w internecie? Osobiście wolę to drugie. Nie gram już w gry tylko całymi dniami siedzę na necie, ponieważ wszystkie gry już przeszedłem spodobała mi się wasza strona. Jest super, super i jeszcze raz super ! Czekam na wasze głosy.
No cóż... ja zależy
Jak mam coś do zrobienia to najpierw praca...
Ale zawsze zaczynam od odwiedzenia podstawowego zestawu stronek i przeczytaniu nowości (bash, JoeM, Gameexe) Potem albo się tak poszwendam po necie i pogadam na gg, jak mam ochotę to mogę w coś zagrać Ale to rzadko Częściej już gierki w internecie.
Jak mam coś do zrobienia to najpierw praca...
Ale zawsze zaczynam od odwiedzenia podstawowego zestawu stronek i przeczytaniu nowości (bash, JoeM, Gameexe) Potem albo się tak poszwendam po necie i pogadam na gg, jak mam ochotę to mogę w coś zagrać Ale to rzadko Częściej już gierki w internecie.
Bez nerwów Theodenie To może ja (tak dla rozładowania atmosfery ) się wypowiem? Nikt nie protestuje? No, dobra: Ja najpierw gram w gry, a potem serfuje po necie, no chyba, że nie mam w co grać
Cóż, od dłuższego czasu, gdy siadam przy komputerze, pierwsze co robie to wchodzę do internetu i sprawdzam, co na GE się dzieje. Szybki rzut oka na forum. I jeśli są ważne sprawy w toku, to sie nimi zajmuję albo zanotowuje sobie, by się nimi zająć. Potem gram. Czyli głosuję na opcję "Najpierw internet, potem granie", której nie ma...
A mnie się wydawało, że cytowanie to jedna z przydatniejszych funkcji na forum. Ma swoje zalety w porządkowaniu dyskusji. Przydaje się też, gdy chcemy wyróżnić jakiś ważny tekst. Ale widać będę musiał poważnie rozważyć z Nazinem możliwość jej usunięcia, skoro tak działa użytkownikom na nerwy...
Cytat
I nie cytujcie wszystkiego, bo to mi działa na nerwy!!!!!!
A mnie się wydawało, że cytowanie to jedna z przydatniejszych funkcji na forum. Ma swoje zalety w porządkowaniu dyskusji. Przydaje się też, gdy chcemy wyróżnić jakiś ważny tekst. Ale widać będę musiał poważnie rozważyć z Nazinem możliwość jej usunięcia, skoro tak działa użytkownikom na nerwy...
Cytat
Wiesz Strażniku, jest taka opcja, czyli "najpierw gry, potem internet". Jeżeli najpierw robisz coś w internecie a później grasz to wybierz opcje trzecią! Zapamiętajcie to, bo drugi raz nie będę postował!
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=najpierw Albo Ty nie rozumiesz znaczenia tego słowo albo nie wiem
Poza tym odpowiedz na pytanie moje i Ekhteliona zadane w tym temacie.
Powtórzę pytanie Tokara i Ekha: na co ci te dane potrzebne?
A teraz sprawa odpowiedzi. Otóż nie zagłosuję na opcję trzecią, gdyż czynności nie są ułożone w poprawnej kolejności. Odpowiedź trzecia wyraźnie zaznacza, że siadając do komputera użytkownik najpierw gra, potem serfuje. A ja siadając do komputera najpierw serfuje, potem gram, czyli wykonuje dane czynności w odwrotnej kolejności, niż podaje odpowiedź trzecia. Wobec tego gdybym zagłosował na opcję trzecią postąpiłbym niezgodnie z prawdą oraz wynik samej ankiety byłby zakłamany. I trzeba by było powtarzać ankietę...
Uff, wyżyłem się.
A teraz sprawa odpowiedzi. Otóż nie zagłosuję na opcję trzecią, gdyż czynności nie są ułożone w poprawnej kolejności. Odpowiedź trzecia wyraźnie zaznacza, że siadając do komputera użytkownik najpierw gra, potem serfuje. A ja siadając do komputera najpierw serfuje, potem gram, czyli wykonuje dane czynności w odwrotnej kolejności, niż podaje odpowiedź trzecia. Wobec tego gdybym zagłosował na opcję trzecią postąpiłbym niezgodnie z prawdą oraz wynik samej ankiety byłby zakłamany. I trzeba by było powtarzać ankietę...
Uff, wyżyłem się.