Mam problem z zadaniem dla ciężarnej ściany. Młotek już mam od zabitego dabusa, ale łom gdzieś wyrzuciłem. Potrzebuje pomocy, czy wie ktoś gdzie można znaleźć jeszcze jeden (byłem wyposarzony w ten z kostnicy)
[Torment] [Pomoc] Łom dla ciężarnej ściany
Używaj słownika forumowego ! Bo babola niezłego strzeliłeś w tym poście.
Wracając jednak do tematu...
O ile dobrze pamiętam łom znajduję się w jeszcze jednym miejscu. Mianowicie, w Kamienicy Zbójców. Umiejscowiony jest on w beczce przy wejściu na drugi poziom Kamienicy (przy tych schodach).
Jednakże mogę się się mylić, wszak grałem w Tormenta dawno temu, więc się nie gniewaj jeżeli go tam nie będzie
Wracając jednak do tematu...
O ile dobrze pamiętam łom znajduję się w jeszcze jednym miejscu. Mianowicie, w Kamienicy Zbójców. Umiejscowiony jest on w beczce przy wejściu na drugi poziom Kamienicy (przy tych schodach).
Jednakże mogę się się mylić, wszak grałem w Tormenta dawno temu, więc się nie gniewaj jeżeli go tam nie będzie
Cytat
niestety ale nie znalazłem łomu przy schodach przeczytałem na jakimś innym forum, że można znaleźć łom na targowisku więc muszę tam się teraz udać i go spróbować zdobyć
Przeszukaj dokładnie tamte okolice, bo idę o zakład, że tam na pewno, w którymś zakamarku tej Kamienicy jest łom. Na targowisku raczej na 95% niema
[Dodano po chwili]
Masz dokładniejsze współrzędne x 2500, y 2500