Marszałek Wojny
Ilość postów: 12240
Klasa: Kosmiczny Marines
Kwitu do Wielkiej Kuźni szukasz u Vriszki ?! Skąd ten dziwny pomysł... Ona go niema.
O ile pamiętam to znajduję się on w domu Adwokata. Musisz go poprosić o swój zapis, o którym wyczytałeś w dwunastościennym pamiętniku (chyba go znalazłeś ?).
Dziecko
Ilość postów: 43
Klasa: Wampir
ja chyba wiem gdzie nasz kolega ma problem... stosunkowo dlugo szukalem urzednika odpowiedzialnego za kwity i sprzet kowalski.
a znajduje sie on w poludniowo-wschodniej czesci lokacji kuzni bogowcow.
Gość_Guest*
Mam problem zwiazany z Portalem do Raveili. Nie moge zdobyc kwitu od Adwokata. Czytalem poprzedni tematy i bylo w nich o dwunastosciennym pamietniku. Ja niestety go nie mam, gdzie moge go znalesc ?? Jak zagadac do tego lingwisty ?? W jednym z pokoi kurtyzan w domu rozkoszy intelektualnych (czy jakos tak) znalazlem jego ksiazke ale i tak nie moge z nim rozmawiac bo jest strzasznie czyms zajety.
Offtop: Przy okazji dlaczego nie moge kupic od Virikszy metalowego szescianu ktory teleportuje mnie do labiryntu mordonow ???
Gość_Guest*
Dzieki wielki :]
Co do moich srodkow pienieznych to stac mnie na 20 tych skrzyneczke :}
Poprostu nie mam opcji dialogowej aby to kupic jest tylko mozliwosc wyboru innego przedmiotu badz zakonczenie dialogu :]
straty chyba wielkiej nie ma bo i tak nie chcialem przylaczyc tego robo zioma